Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz simo9555 #44041 üzenetére

    LCD panel gyártása rendkívül nehéz és papíron pormentes, hermetikusan zárt helyiségben is előfordulhatnak apró porszemek. E miatt előfordulhat hogy a panelbe is bekerülnek az apró LED diodak közé. Pl én sok panelt próbáltam már és 60%-nal volt ez a probléma. "Szerencsére" csak sötétben és fekete háttérnel volt látható (zölden világítottak mintha apró pixelek lennének) , de engem tudtak zavarni. Sajnos ezt megtalálni a gyárban kb lehetetlen és a legtöbb esetben a boltban is mivel eros külső fénynek (pl neon) nem láthatóak.
    Szerintem a te esetedben és egy apró porszem került a panel és a vedouveg közé.

    Egy nagy nevű Kft-nel akik laptopot arulnak 2x vittem vissza a fenti hiba miatt laptopot, de a boltjukban nagy erős neon fény volt így még én sem tudtam megtalálni.
    Az üzletvezető azt mondta hogy még 1x 14 napos tv-re hivatkozva cseréli (nem biztosítanak pixelhiba garanciát de vásárlásnál azzal nyugtatják a vevőt hogy ha pixelhibas akkor is cserélik 14 napos elállás TV-t használva) , de 3. gépet nem vihetem vissza és le kell mondanom a 14 napos elállás jogomrol :C

    Jah igen egy másik, Árukereső ertekelese alapján kedvelt bolt esetében (majdnem 9000 többnyire pozitív visszajelzés) rendeltem igen drága Lenovo laptopot (300k+) azonban amikor a boltos felhívott hogy mehetek akkor érdekes infot tudtam meg a beszélgetés során...14 napos elállás online vásárlásnál van, meg akkor is el ha személyesen a boltban veszed át. Na igen de ez a boltos elmondása alapján ők csak akkor biztosítják ezt a jogot ha kiszállítással kérem és ha személyesen megyek be akkor lemondják a rendelést majd ott a boltban újat csinálnak hogy úgy tűnjön hogy nem online rendeltem hanem az utcarol estem be , mert ugy bolti atvetelnel nem lesz 14 napos elállás lehetőségem. Nevettem egyet és lemondtam a rendelést .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák