Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukipapa_rr

    tag

    Sziasztok!

    Visszatértem egy kis follow-up erejéig: végül egy Lenovo Y740 lett a befutó (9750H, RTX 2070MQ), és bár nem hibátlan, de a főbb területeken jól teljesít, ajánlható gép, egyelőre tetszik.

    Egy kis undervolting után (-150mV) is egyelőre stabil, még kivárok, aztán tolom lejjebb is, de teljes terhelésen is 80 fok körül jár a CPU és teljesen vállalható ventilátor zajjal, igaz, többnyire egyelőre régebbi játékokkal tesztelve, GTA V, X-COM 2, Civ VI Gathering Storm AI benchmark, természetesen mind max. beállításokkal. Emellett egy kis tuninggal az aksis üzemmódot is ki lehet tolni, ami a gép egyik hátránya, gyári paraméterekkel elég harmatos (nálam aksival munka, filmnézés stb., bedugva játék folyik).

    A billentyűzet valóban jó, de sajnos az elrendezés nem optimális, de ez kompromisszum, még szokom. Az RGB-s bohóckodás inkább hátrány, mint előny, de ez ilyen bicikli, valakinek biztos bejön (pl. induláskor szivárványszínben forog a billentyűzet, mert nem jegyzi meg, hogy egyszínűre váltottam, amíg el nem indul a software-es támogatás, ami rendesen kezeli).

    Összefoglalva: kitűnő teljesítmény, vállalható kinézet, relatív csendes működés és relatív kompakt méret, jó ár/teljesítmény tényező. A tesztek rendesen kivesézik az előnyeit/hátrányait részletesen.

    Köszönöm mindenkinek, aki segített, és tanácsaival rámutatott a fontos paraméterekre, ami segített a döntésben.

Új hozzászólás Aktív témák