Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • Stainleze

    csendes újonc

    Sziasztok,
    Lenne egy nagy problémám, Mivel megszereztem minden egyes dolgot a számítógépemhez , ezert elkezdtem össze rakni. minden rendben szépen ment, és amikor ossze raktam, gondoltam elinditom és megnézem h mukodik e amit ossze raktam, bedugtam 1 egeret és billentyuzetet mert csak a BIOSt akartam megnézni h minden okés e, és amikor elinditom a gépet, minden felporog a procihuto, a ventik, a videokartya is, de Nemvillagit az egerem, és a billem se, ( mind2 gaming azaz van rgb vilagitas rajta megminden, de a CAPSLOCK meg semmi mas nem megy) a VIdeokartyamis csak inditaskor felporog és utana leall, de a led villog pirosan, és a fő problémahogy a amikor ugye bedugom a HDMI kabelt, akar a videokartyaba akar a alaplap vgajaba NINCS SIGNAL, Nincs kép. az Alaplapba lévő, bal oldalt fent van 1 számláló pirosan, az megall 62 on, az alaplapom és a gépem tartalmat leirom lentebb.. A géphez nem kotottem be se SSD HDD semmiféle merevlemezt, mert az az1dolog még nincs, csak megakartam nézni hogy mukodik e a gép. Olvastam mar megoldasokat, kivettem az elemet 1percre, vissza tettem, reseteltem a biost a gombal, de semmi nincs kép. A GÉPEM CUCCAI:

    Lap: ASUS MAXIMUS VIII HERO
    Proci: INTEL CORE I7 7700K
    huto: CORSAIR H100i v2
    RAM: 1db CORSAIR 8gb 2666mhz
    Videokartya: ASUS ROG STRIX GTX 1070 OC
    Táp: Coolermaster B700 ver.2

    Aki tud kérem segitsen, Köszönöm előre is. hogy miért nincs kép.

Hozzászólok Aktív témák