Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz t3tv3s #77707 üzenetére

    Csak aszfalton futsz? Lábállásod milyen? Neutral cipő is oké, vagy stabil kell?

    Ha 35k-t rászánsz, szerintem felejtsd el a belépő szintű cipőket (Ibuki, Gel pulse). Ha tudod, hogy stabil vagy neutral cipő kell, és tudod a pontos méreted (a hosszabbik lábad saroktól-lábujj végig + 10-15mm), belső talphossz alapján tudsz neten is keresgélni cipőt. De ha a mostani cipőd kényelmes, nem szűk és nem túl nagy, az is jó kiindulási alap lehet.
    Neten nézelődj, Bestsecret, aboutyou, Zalando, minden héten találni cipőt, ami neked reálisan szóba jöhet, és valóban kímélheti is az izületeid. Azt hiszem jövő héten joy vagy milyen napok lesznek, lehet hogy lesz pár hazai bolt is (ecipo.hu? pl) ahol szintén lehetnek akciók. Fenti hármast azért javasoltam, mert ingyenes a visszaküldés, ha tetszik egy cipő és jó áron van, berendelsz 2-3 méretet, ami nem jó, visszamegy.
    De inkább vegyél egyet, de jót, mint egy belépőbbet, olcsóbban.
    Vannak itt deca-hívők is, a Kiprunnak is vannak jobb cipői 35k alatt.

    Szerk: Na most nézem, épp most írtál :) A Rebel nagyon jó cipő, nekem (és tucatnyi fórumtársnak :) ) van belőle v2. Arra figyelj, nekem pl. Asicsból 45-ös a méretem, de Rebelből 45,5 kellett. Nem tudom a v3 méretezése milyen, de mivel Asicsban futsz, gondoltam szólok. Ha olyan helyen találtad, ahová ingyenesen tudsz visszaküldeni / átvenni, tegyél be a kosaradba egy fél számmal nagyobbat is, csak a biztonság kedvéért. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák