Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xnace

    őstag

    válasz hoffman_ #20790 üzenetére

    Nekem a Bullet, és a Resonance kivételével mind, de nem erre megyek. Ha a kinézet lenne a lényeg, vennék valami Beats-t, ami kb ilyen:

    "Az alsó tartomány (a közép aljáig) az 1kHz-es viszonyítási ponthoz képest több mint 20dB-es emelésben lehet. Gyakorlatilag semmi más nem tud érvényesülni a fogtömést kiszedő, menydörgésszerű, extrém mértékű, szédülést okozó, durrogó mélyeken kívül. A kiemelés csúcspontja ~150Hz körül van és nemcsak a közép és magas tartományt fedi, hanem a még alatta lévőket is.
    Ebből relatíve egyenes ágon következik, hogy a basszus rendkívül kontrollálatlan, borzalmasan agresszív és textúrázatlan. A DTX100, az XE200Pro sokkal pontosabb, gyorsabb és nagyobb felbontást mutat az alsó tartományokban.
    A spektrum többi részét csak olyan zenéken tudtam megítélni, ahol a legmélyebb tónusokat játszó hangszer maximum egy akusztikus gitár.
    A membrán ráadásul igen gyorsan zavarba jön, ha kettőnél több hangkeltő eszköz szólal meg a felvételen, a hangok rendre összemosódnak.
    A középtartomány súlyos károkat szerez a mélyek miatt, és ahogy az ilyen esetekben megszokott: az ének, a beszéd, tompa, meleg tónust vesz fel. A közép hasonlóan visszahúzódó, mint a PR401-nél, de az ECCI jóval definiáltabb, artikuláltabb.
    A következő szomorú momentum a középtartomány felső része, ami rendkívül egyeletlen, tele van furcsa csúcsokkal, szakadásokkal, gödrökkel.
    A magasaknál egy nagyobb, szűk emelés (7-9kHz körül) az összképet a világos felé viszi el. Az XMPRO sötétebb és kevésbé zavaros ebben a tartományban.
    " -sfln Ultraphile tesztje.

    Röviden sz@r.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S3 Marble White

Új hozzászólás Aktív témák