Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    Sziasztok!

    Megérkeztek a TMP Audio kábelek: réz ribbon RCA összekötő, és USB A-B.
    A cégtől 1 hetes ingyenes próbahallgatási lehetőséget kaptam, bár már most úgy gondolom hogy maradni fognak a kábelek. :)

    Az alábbi szubjektív beszámoló a következő lánccal történt tehát:

    Bkercso MicroFluentAmp (OPA2604)
    Bkercso MicroFluentDac (ezennel a FIX kimenetről: AD827)
    Köztük: TMP Audio Réz Ribbon RCA összekötő kábel
    Géphez kötve: TMP Audio USB A-B kábellel
    Fejhallgató: AKG K712 PRO
    Zene: TIDAL HifiPlus

    A korábbi beszámolómból már ismerhetitek a véleményemet Bkercso stackjéről, nagyon szerettem, de hiányzott valami kis plusz...hát, ezt most megkaptam az új kábelekkel.

    A korábban leírtakhoz képest a következőkben változott a hang: a részletek jobban az előtérbe kerültek, de megmaradt a Stack hosszútávú, kellemes hallgathatósága, zeneisége, analógos hangja. A basszusok ereje megmaradt, de finomodtak, mintha az új kábelekkel még jobban megfogná a drivereket a stack, feszesebbek, tisztábbak lettek a basszusok. A hangszerhangok számomra meglehetősen élethűek lettek, jobb felvételeken már a cintányér fémességét is kihallani. A tér a korábbiakhoz képest kicsit még jobban kinyílt, a térleképzés még pontosabb lett. A kábelekkel eltűnt az a kis fátyolosság, ami rajta volt a zenén, a magashangok kicsit jobban előtérbe kerültek az eddigiekhez képest, de abszolút nem bántóan! A stack ebben a felállásban már abszolút analógos hangú, fátyolosságnak, digitális hangnak jele nincs, fantasztikusan kiegyensúlyozott hangú! A középtartomány egyszerűen frenetikus, erről is eltűnt az a kis fátyolosság ami rajta volt! Összességében véve a Stack hangja nagyon sokat finomodott, újfent magasabb ligába került!

    A későbbiekben még kipróbálom Controlled kimenetről is (OPA2604), de úgy már valószínűleg más fejhallgatóval jobban fog passzolni (pl. a Grado-val).

    Ezúton is köszönöm Ear001 segítségét, tényleg fantasztikusan passzolnak a kábelek az MFStackhez, az pedig egészen elképesztő, milyen jól skálázódik Bkercso stackje! :)

    Újfent csak ajánlani tudom a MicroFluentStack-et, ajánlott neki jó minőségű kábeleket adni, esetleg egy lineáris tápot (ez utóbbi még nekem is hiányzik), ha ereje teljében, a maximális tudását szeretnétek hallani!

    (Zárójelben megjegyzem, hogy a kábelek az ATOM Stack hangját számomra nem változtatták meg pozitív irányba, bár ezt csak rövid ideig teszteltem.)

    Mindenkinek további jó hallgatózást! :R

    [ Szerkesztve ]

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák