Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Üdv. fórumlakók

    Vettem egy TC Impact Twint, ezidáig egy asus xonar u7-est használtam.
    Még csak fejhallgatóval Beyer DT880pro és külön fejeserősítővel próbáltam ki, mert a sztereóm szét van buhintva. Elég más a hangzása mint az u7-nek. Részletesebb, nyugodtabb, kellemesebb a hangja. Viszont a dobok valahogy jobban a háttérbe kerültek és nem is annyira ütős a hangjuk, mint eddig volt. Ez utóbbit most nem tudom hová tenni és mivel sajnos semmi, azaz nulla a hangszerek élő hangzásával kapcsolatos tapasztalatom, így nem tudom melyik a valóságosabb, de egyenlőre még az előző külső hangkaris dobolás jobban bejön :-( . Fura hogy eddig úgy éreztem néhány számnál az u7-el (előtte az alaplapival) és a denon cd/dvd/sacd játszómmal is, hogy talán kicsit már túl nyomulós a hangzása, most viszont ugyanazoknál a számoknál meg már az ellenkezőjét gondolom. :)
    Attól is tartottam hogy az Impact Twinhez talán nem lesz jó a mostanában, használtan és nagyon olcsón vásárolt dell e6400-as notebook beépített firewire-je és mivel a tc alá nincs win10 driver azt hittem talán emiatt sem fog működni. Szerencsére ezekkel nem volt gond, sőt még a régi notebookra is simán feltelepült a win10 frissítés annak ellenére hogy elméletileg a laposra sincs win 10 támogatás.

    Szeretnék érdeklődni Impact twin tulajoktól, hogy hogyan érdemes beállítani a szoftverét, hogy úgy szóljon ahogyan kell. Annyit csináltam miután feltelepítettem a honlapról a TC Near Control Panel-t hogy a "MIXER"-nél a két balszélsőt "all bypass"-ra állítottam (bár lehet hogy ezeknek ilyenkor nincs is szerepük :F ) a TUNER-hez és az ABOUT-hoz nem nyúltam. A "SYSTEM"-nél nem tudom érdemes-e valamit átállítanom, a WDM-hez szintén nem nyúltam. A bitmélységet 16bit-nél hagytam, a mintavételezést 44100Hz-re állítottam (gondolom ezt a forráshoz kellene mindig igazgatni).
    A lejátszó foobar, asio-val. Azt szintén nem tudom, hogy itt vagy emitt érdemes-e valamit állítgatnom.
    Minden észrevételt és tanácsot szívesen veszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák