Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Krissz80 #45979 üzenetére

    DA300-nál kicsit más a helyzet, mert mint mondtam, nem ez az erőssége, így azt gondolom, hogy melegebb hangú fülessel kellemesebbé lehetne tenni vele az együttélést. Ha pontosítani szeretnék azt mondanám, hogy részletezőbb, nyíltabb a hang, de "könyörtelenebb" is, ami azért nem megy a melegség, vagy hallgathatóság rovására ( hangfalon hallgatva ). Inkább a K530 a ludas, ami nem képes követni a megnövekedett igényeket. De persze a fejes erősítő is lehetne finomabb, mint megjegyeztem. Amúgy egy 600 Ohmos fülessel meggyűlne a baja. Az Klotz USB kábelemmel is az volt a gondom, hogy kissé fedett volt, de jött a Win10 és minden a helyére került. Ettől még nem rossz a korábbi AQ Cinnamon, csak más rendszerbe való ezután.

    (#45983) vodkaboy22 : Akkor nekem vagy nagyon rossz a rendszerem, vagy nem tudom mi az oka, de nálam megtörtént a kisebb csoda. Én legalább is annak élem meg. A korábbi Win-ek alatt szomorú, unott volt a hang, fedettebb, életlenebb, kevesebb dinamikával "fűszerezve", stb stb. Az egész zenekar haza akart menni, az volt az érzésem.
    Csak azután könyveltem el "csodának", miután visszaálltam 8.1-re. Na, akkor hallottam az igazi különbséget, nem is akkor, mikor "felfelé" váltottam.

    De igazad lehet abban, hogy van az a kimagasló minőségű rendszer, aminek szinte tök mindegy, milyen Oprendszer "hajta", viszont az enyém átlagos, vagy éppen csak jobb annál és bizony nekem sokat számít. :R

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák