Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • istvan170

    aktív tag

    Rendszeresen nézegetem a fórumot, de most kérdeznék a tájékozottabbaktól! Csak zenehallgatásra használok fw hangkártyát.
    Volt nekem egy Konnekt 8-am. Jó volt, szerettem, néha eldobta a TI chipsetes PCI-E fw kártya, de együtt lehetett vele élni. Eladtam az aktív monitoraimmal meg a PC-vel együtt.
    Új rendszert építettem: Új aktív monitorok, laptop (HP Elitebook, Ricoh chipsetes alaplapi Firewire)
    Vettem ehhez egy Konnekt 6-ot. Jó a hangja, de sokkal gyakrabban eldobálja a laptop. Próbáltam sok mindent, ismert a probléma ezen a vonalon, semmi nem segített. Most megbeszéltem ahonnan vettem, hogy becserélik valami drágábbra.
    Következők a lehetőségeim: veszek egyet a mostanában itt agyon hype-olt Impact Twin-ből. Gondolom a szokásos TC-s hangkarakter, ami nekem végül is bejön. Aggódok viszont, hogy itt is problémáim lesznek a fw dologgal. Másik típus, amit emlegetnek ezen a szinten a Saffire Pro 24. Semmit nem tudok róla, a leírásokban viszont nem találkoztam fw problémákkal, mint a TC vonalon. Jó hangúnak mondják szintén. Harmadik variáció a bolt saját ajánlása, egy PreSonus Fire Studio Mobile. A hangját szintén nem ismerem, fw problémákról ennél sem hallani. Szerintük jó cucc, csak itthon kicsit alul értékelt.
    Következők érdekelnének: Impact twin fw része ugyanaz-e, mint a konnekt 6-8 cuccé? Esztergom-Budapest környékén tudna-e adni kölcsön valaki egy I.Twin-t, hogy teszteljem mondjuk 1 hétig. Rövidebb intervallumnak nincs értelme. Egy konnekt 6-ot tudok adni addig helyette meg természetesen kp-t letétbe. Következő kérdés, hogy a másik két említett hangkártyáról tud-e érdemben nyilatkozni valaki, hogy milyen szintet üt meg az Impact-hoz képest, érdemes-e foglalkozni velük?

Új hozzászólás Aktív témák