- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Szia!
Hasznald a Kerio mail Server 6-ot! Bővebben: link
Figyelmesen megcsinalod es ok! Ha masnak nem akarsz szolgaltatni es csak magadnak akkod akkor a Bővebben: link-n regelsz egyet es kesz!
En is akartam sajat DNS-t, de letettem rola... Osztalyoldalnak meg az oldalaimnak csinaltam egy Dot TK domaint es kesz Dot TK Bővebben: link Viszont asszem ez nem megy mail szerverrel asszem, de nem probaltam meg...
Keriot tudom ajanlani. De annyit mondok, hogy az IDE, S-ATA es egyeb winyok nem nagyon szeretik ha 24/7be mennek... Arra a SCSI kell, de az meg sok
Es szerintem ennyiert nem fogsz tobb 100e-t vagy netan milliokat beruhazni....
Mert ugye olyan vezerlo ami mar nagyon jo az nem 5e hanem 250 tol akar 1 millio felett is vannak. De az tuti, hogy azok a legjobbak
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest