Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Van egy FSP Hexa+ 500W tápom. Több, mint két éves a konfigom, eddig tökéletesen működött, viszont pár hónapja durván elkezdett zajongani valami a gépben. Először a hátfali ventire gondoltam, de nem volt egetrengetően nagy probléma, többnyire újraindítás, gépház kicsi billegetése megoldotta, elhallgatott.
    Az imént viszont megint csinálta, és eldurrant az agyam, lekaptam az oldallapot mondván utánajárok,hogy melyik venti csinálja, és sajnos arra kellett rájönnöm, hogy a tápból jön ez a rohadt hangos zörgés.

    Elkezdtem olvasgatni, és több helyen találtam róla kritikát,hogy x idő után iszonyú zajossá válik a venti.
    Mivel gyanúsan garancia már nincs rá, de amúgy semmi más problémám nincs vele, így valami más opció érdekelne, mint a "vegyél újat". Esetleg van mód ennek a javítására? Lehet a tápban magában ventit cserélni?
    Nyilván laikusként nem akarok én neki esni itthon, de ha mondjuk 1-2 ezres tétel, és mondjuk valamilyen számtech boltban foglalkoznak ilyesmivel, annak nagyon örülnék.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv,
    Zs

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák