Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dynodyno

    csendes tag

    Kedves fórumtársak!

    A segítségeteket szeretném kérni.

    Otthon házi stúdióban dolgozok, régen FSP ZEN 300-assal dolgoztam egymagos géppel. Ahogy váltottam, egy használt FSP ZEN 400-ast vettem, ez egy Intel® Pentium® D Processor 820 és egy Abit ab9 pro alaplapot kergetett mostanáig, hozzá Emu 1820m hangkártya, egy 0 dB-es videokártya, egy UAD1-es effektkártya és egy-két winchester volt.
    Egyre megbízhatatlanabbá vált a gép, végül a táp nem dolgozott tovább, javíttatni nem tudtam (nincs ismeretségem, ahol ilyet itthon értelmes összegért megcsinálnának).
    Most egy Chieftec 12 centis ventilátoros táppal megy a gép, amit kölcsönbe kaptam, de nagyon szeretnék csöndes gépet magamnak ismét.
    Van valakinek tapasztalata, hogy melyik FSP tápot érdemes megvenni, ha igazán csöndes gépet szeretnék? Még nagyon hezitálok, hogy ismét egy ZEN 400-as legyen, vagy egy olyan ventis, ami nem pörög túl gyorsan ha nem kell és így viszonylag halk tud maradni a felvételek közepette a gép. Ezek közt hangban mekkora különbség van? Ahol árulják, nem tudtak értelmes választ adni, kipróbálni pedig nem tudom, mert nem akarok mindenfélét megvenni. A felvétel légterében van a gép, nagyon fontos, hogy csönd legyen, amennyire megoldható.

    Ha bárki bármilyen infót tudna mondani, nagyon nagy örömmel fogadnám a véleményét, tapasztalatát.

Új hozzászólás Aktív témák