- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
2050W, szép darab!
-
tibaimp
nagyúr
Komoly teljesítmény! És én még azt hittem, hogy a VR srácok 1600W-ot tápja az állat...mondjuk az is az!
-
Sinesol
veterán
Nem mondanám elavultnak a régit sem, a változó szabványok miatt amugyis azt mondják a külföldi szakportálokon, hogy inkább vegyen az ember olyat, amin van bőven 8pines csati, aztan abbol ugyis azt csinalsz atalakitoval, amit akarsz, a 12+4pines-t nem szabad megvenni, főleg most nem, hogy jön az új változat, szóval eléggé fail most kiadni ezt a tápot, bár gondolom van ezen egyéb pci-ex csati is, ami továbbra is hasznos lesz. Jó lenne egyébként tudni, hogy ki gyártja ennek a belsejét, ugyis csak annyi a lényeg.
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem 12VHPWR-el már kár kiadni, jöjjön egyből a 2x6, ne kelljen 2 hét múlva újra lecserélni.
-
Graphics
Jómunkásember
Gondolom maradt a belső, amely nem túl nehéz infó, de Enhance.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő