Hirdetés
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3DMark 11 eredmények
- Samsung QN95C: teszten a csúcs Neo QLED tévé
- 3DMark Vantage eredmények
- 3DMark (2013) eredmények
- 3D nyomtatás
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Computex 2023: zsebrevágható Zotac mini PC, szilárdtestalapú hűtéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Biztosan kapós lesz, hogy a túlárazott kártyájukat egy darab játékkal akarják vonzóbbá tenni.
-
icp1970
senior tag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
+1
-
Cassi
senior tag
Érthető, vérszívás tekintetében az Nvidia komoly tapasztalatokkal rendelkezik.
-
gézu
őstag
Mikor már csak egy kattintásnyira vagy a rendeléstől, az ujjad tétován bizsereg az egérgomb fölött...és akkor meglátod, hogy mától a Redfall ingyé' van...
Az érzés leírhatatlan…minden másra ott a mastercard.“If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.”
-
GreatL
senior tag
Hát a fagyi visszanyal edition marad... Egy ideig nem veszek videokártyát.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
flexxx2
őstag
Mikor olvasom már azt, hogy árat csökkentenek?
-
BangBangClub
újonc
válasz
ForRedGlory #8 üzenetére
Pontosan! És nem nyavajogni kell...
-
icp1970
senior tag
válasz
ForRedGlory #8 üzenetére
Igen.
Csak az a gond hogy ilyen árakhoz nagyon keményen.
-
devast
addikt
Sokan mások se. Meg én se. De sztem ez bele van kalkulálva. Attól, hogy a vásárlóknak rossz, ők még tudják pontosan, hogy mit csinálnak. Ha egy kicsit belegondoltok, övék a pc addon gpu piac... 82%-a? talán. Nincs hova fejlődni, és stratégiailag elengedték ezt a piacot, ai-ra és szerver oldalra fókuszálnak. A pc gaming-ből meg annyit profitot lapátolnak ki amennyit csak lehet. Nincsenek gyáraik amik üresen állnának, nem kell volumen. A gpu gyártás bérgyártásba megy. A fizikai kártyákat aib-ok csinálják nem ők, a ref kártyák is bérgyártásban mennek. Egyszerűen nekik nem költség, ha csökken a volumen. Nincs versenytársuk.
-
mmdms
addikt
Szivesen vasarolnek valami vga-t de csak nem hajlandoak piacra dobni a 250 w koruli kartyakat.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
fatpingvin
senior tag
nekem ez mindenképpen egy eltántorító hatás hogy ott a baromi drága hardver amivel töknyilvánvalóan kifizetek valami videojátékot is amivel nem tudok mit kezdeni. nem veszek olyan hardvert amihez szoftver van csomagolva, ez alól a firmware tud részemről kivétel lenni, bár jobb szeretem azt is magamnak intézni.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Patrik.Varga
tag
Felettébb vonzó ajánlat annak, aki munkára használná a kártyát. Ja, nem ide. :-D
-
fatpingvin
senior tag
válasz
Patrik.Varga #16 üzenetére
főleg ha mondjuk kell venni belőle négyet és hajítom is be rögtön a szerverbe számolni, na akkor tényleg mit csináljak a pluszban kifizetett videojátékokkal? adjam el kéz alatt vagy mi?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Chp
őstag
válasz
BangBangClub #10 üzenetére
Nincs miért panaszkodnom a fizetésem miatt, dolgozom is érte becsülettel, de engedd már meg, hogy ettől függetlenül is drágának merjük találni néhányan ezeket a kártyákat, meg úgy bármit, ami belátásunk szerint irreálisan magas árral bír.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Is Redfall free on Game Pass?Redfall will be available on Game Pass once the game launches on May 2, 2023. The game will be available across console, PC, and cloud allowing you to play wherever you like
Ingyenes lesz mind Box mind PC-s gamepass-baA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
herion
csendes tag
Inkább azt a 100 eurót engednék el a vételárból, ne egy ilyen nesze semmi fogd meg jól típusú réteg játékkal próbáljanak vevőket csalogatni.
Mondjuk én már túl vagyok a 4070Ti vásárlásán, de ha most venném se mozgatna meg bennem semmit, hogy a Redfall-t 'ingyébe adják.
Meg ugye nem akarnak lemaradni, ha már az AMD is ezzel a módszerrel próbálkozik.Who Let The Dogs Out?
-
BaJaZo
tag
Eddig úgy tudtam, hogy a kapitalizmusban az árakat a kereslet kinálat szabályozza. Úgy tünik ez már nem igaz, kizárólag a profitmaximalizálás határozza meg az árakat...
-
devast
addikt
Ez akkor lenne helyt álló, ha lenne egy/több nagyon drága, tömegtermeléssel foglalkozó gyárad. Minden perc amit egy ilyen gyár állással tölt, az veszteség lenne, ezért akármennyi haszonnal is, de céljuk lenne maxra járatni. De mint előbb írtam, a lapkák bérgyártásban mennek, a kártyákat aib-ok vagy bérgyártó csinálja, így nem "költség" nekik azt mondani, hogy ez ezentúl ennyibe kerül, ha nem tetszik így jártál. Más alternatívád nincs, habzik a szád meg nem tetszik, de előbb-utóbb úgyis beállsz a sorba, vagy megveszed vagy elengeded a pc gaming-et.
-
yagami01
aktív tag
A munka/játék nem feltétlen üti egymást egyébként.
-
Mindketten ezt csinálják évek óta....
Gondolom van valami megállapodás a gyártó és fejlesztők között.
Engedni nem engednek,inkább belengetnek időlegesen valamit ,hogy menjen a hype és jobban vigyék őket.
Ha engednek(-lóvé),akkor meg fel háborodik a népség,hogy visszaemelik az árat később.
Ez jobb marketing stratégia.
De én személy szerint örülök ennek,mert jó áron lehet játékokat szerezni.
Szerintem sok másiknak embernek is jobb,ha esetleg ph-ról vagy netről/havertól kifog 1 olyan játékot,ami ugyanolyan eséllyel nem lesz banolva,mint eredeti vásárlás,és olcsóbb is,mint szürke oldalról vett kulcs,ami vagy lopott vagy nem.
De ha zavar,vedd meg és add el a kulcsot,így is tudod olcsósítani árat.
Mérgelődsz,hogy miért ilyen drága.Azt adom,hogy drága,de 1részt magyarnak drága, Usában,vagy Euban nem annyira:
Pont az nvidiára,aki az rtx 3000es szériát leszámítva nem adott olcsón kártyát.
Akkor is elszórta bányászoknak olcsón,hogy aztán emeljen áron stb...(főleg eu nem érdekli őket)
Aztán evga is inkább kilépett,mint,hogy morzsákért küszködjön...[ Szerkesztve ]
The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
Joachim21
senior tag
Bocsánat ha flame-et indítottam el, sztem is humorosan reagáltak a hozzászólásomra többen is, feltételezzük a jót!
Kedvenc vállalati alkalmazásom a Stricix.
-
flexxx2
őstag
válasz
BangBangClub #31 üzenetére
Most raktál smile-t, de az eredeti HSZ-edhez (#10) nem, és ez így már nem tréfa (ha érted mire gondolok
)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat vámpírokkal győzné meg az új GeForce vásárlásán gondolkodó felhasználókat.
- Asus STRIX GTX 1060 OC 6GB GDDR5 Videokártya!
- XFX RX 6600 XT SWFT210 doboz, 14 hónap magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti 8GB (garis)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RX 570 4GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest