Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
J.J. András #93 üzenetére
Bocs, ha te tényleg elhiszed ezt a horvát ügyet, akkor itt az ideje, hogy nekiállj utánanézni a forráskritika műfajának.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
J.J. András #93 üzenetére
Koszoni a topik hogy most mar tudja mennyi egy toronydaru tapkabelenek a homerseklete telen
-
J.J. András
őstag
52°C az a kábel..., az a reális... és az van a videóban / szerintem.
( a toronydaruk alulméretezett tápkábelén szoktunk ennyit (max 65°C) mérni télen, és akkor már csapkodja le az elosztó szekrény reléit !)
szóval szerintem TÖK EGYÉRTELMŰEN EGY FOSTALICSKA TÁPELLÁTÁS VAN EZEN AZ 50xx SOROZATON IS TERVEZVE, NEM TANULTAK Az RTX 40xx HIBÁIBÓL és ezért fizessen pénzt valaki ... igaza van der8euer-nek! igaza van és kész !!!!
Ha most volna odalent azon a bizonyos helyen mindenkinek vér, akkor 1 hónapig nem venne senki nVidia kártyát a világon, vagy Európában... és hidd el, 1 hónap 1 nap múlva a boltok tele lennének újra gyártott, jó tápelletással bíró új videókártyákkal.... és meg lehet olcsóbban...., mivel gyártja ezt a waffert drágábban az nVidia ? 4÷5÷6 $ -ral max.... és megvesszük már 2000 $-ért a 48 $-os vga-kat ?Láttátok a horvátok élelmiszerlánc bojkottját ??? most mi járunk ki hozzájuk vásárolni (közelben lakok), 30÷40 % -kal olcsóbbak lettek az alapélelmiszerek jó pár boltban ......
amíg megveszed, ezek a baszott pénzéhes multik addig húzzák le rólad a bőrt... ez a modern rabszolgaság... van sok-sok őstermelő itt körülöttem, .... érdekes, nekik sem a LIDL, sem ALDI, sem SPAR stb., nem fizet 100%-kal több pénzt az áruért, mint 2021-ben mondjuk...., közben a boltok mindent duplájára emeltek idehaza ! és ez csak azért, mert mi így is megvesszük.... (tisztelet a kivételnek, pl. én már magamnak igyekszem megtermelni, vagy a helyi péknél hagyom ott a pénzem, hogy megéljen ő is, és a családja, és ne a szájba-baszott multi csicska .... átláthatatlan struktúrájú cég)szóval, maradok a jó öreg 2060-osnál, a másikban meg a 3070-essel néha eltankozgatok
béke legyen veletek, ne legyetek olyan zabosak ilyen hírek hallatán mint én
-
Csupingo
veterán
Linkelte már valaki, hogy pinenként 8-10 ampereket mértek. Attól meg már nem csodálom, hogy tudnak melegedni ezek a végletekig elvékonyított csatlakozások.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Kajoszbobber #88 üzenetére
Ott igen, de az előző videóban akkor is tapizza amikor elvileg a VGA oldalon 80 fokot mért.
Tény hogy nem tudni mikor hány fokos pontosan amikor tapizza, mert össze vissza van vágva a videó, csak 1x amikor 60 fokot mér és mondja is hogy igen, ez annyiank is érződik és épp fogja. Valszeg tényleg nem tapizza amikor 150 fokos. -
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #86 üzenetére
Teljesen jó vidi.
Az fura, hogy a hőkamera 150 fokot mutatott, de meg tudta fogni. Az nekem is érdekes.
Fém bordáknál/felületnél a 70 fok már nagyon meleg 1 sec tapi max. Igaz hogy műanyag, de 100 foknál már nem kellene tudni tapizni.
HW busteres csávót viszont kicsit sem értem akit említett. Felcsap egy AWG táblázatot és megnézheti, hogy egy 16-os kábelnek bírnia kell 18A-t 90 fokon. Vagyis a 22-23A mellett a 150 fok teljesen reális érték. Amit nézett, hogy 13A-t kellene bírnia, az a sima közhasználat miatt írják annyira. Az amolyan általános szabály ha falban húzd, vagy akárhol. -
Giltintur
csendes tag
Jajaja, az új gpuhoz mindenképp veszek, de minthogy a mostani kábelt ami benne van egyszer dugtam be, ezt inkább nem basztatom addig.
-
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #81 üzenetére
Jay újabb videója is elég érdekes.
Emiatt mondom, hogy nem látni mi történik belül egy csatlakozásnál ami rossz.
Fene tudja mi minden is összejátszhat.
Szabványban meg elvileg a "régi" kábel is úgy van megszabva, hogy bőven legyen játék. Persze ha maga a pin is visszacsúszhat, az már érdekes. Nem mondom hogy ez a gond, ez is egy gond. -
wolfpapa72
csendes tag
válasz
Giltintur #78 üzenetére
Mindenféleképpen vegyél új kábelt. Egy 3000-3500€ értékű kártyánál az már nem tétel.
15km-re lakom a német Caseking-től. Három évvel ezelőtt amikor pont náluk vásároltam Roman Hartung(der8auer) is pont ott volt a kiszolgáló térben. Sajna kb egy éve, hogy külön vizekre evezett. -
Giltintur
csendes tag
válasz
wolfpapa72 #73 üzenetére
Van itthon három 12vhpwr kábelem, és pont most akartam venni újabbat, de a gyártó szerint ugyanaz a kábel, mint ami nekem van.
Amikor a 4090-emről az 5090-re fogok reményeim szerint frissíteni Q2-ben, akkor tudok visszatérni arra, hogy az új kábél és a régi között mi a különbség, mert akkor vennem kell majd egy új 90°os kábelt a bequiet-től. Igorlabs, GN cikkeit pedig persze hogy ismerem a témában, ezt a Techwando csókát nem vágom, de a Jayz kontent is megvan.
Érdemes lehet még ezek mellett Johnny Guru, DerBauer és BuildZoid kontentjeit is fogyasztani, ők mostanában, és nem egy évvel ezelőtt adtak hozzá a beszélgetéshez -
drkbli
tag
A tápgyártók és a szabványügy szerint, mint Giltintur linkelte, nincs különbség, az aljzatot tervezték át.
-
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #71 üzenetére
Pont azért emeltem ki a preferálnak szót, mert ennyit mondanak. Nem azt, hogy csak ezt használják az új kábelekben. ÉS ez nagyon fontos. Pontosan ugyan azt a kábelt kaphatod új néven. Te megnézted, hogy milyen túske van a tiédben? Lehet tudni, hogy ami beleégett abban milyen tüske volt? Szerintem ezeket nem említik és innentől csak feltételezés az egész. Lehet azt mondani, hogy minden esetben a régi kábellel volt a gond, de ez igazából nem mond semmit az igazi okról. Az, hogy neked nincs melegedés, azt még az emberek 90%-a ilyen kártyával ugyan úgy elmondhatja. És? Ez megint nem releváns annak akinek melegszik. A tény pedig az, hogy nincsenek konkrét tények.
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz
Giltintur #69 üzenetére
Ne haragudj de te a kötél másik végét fogtad meg.
A mindenkin alatt kit értesz mert egyedül “Ribi”-vel beszéltem erről.
Mit értesz igaznak a másik fél részéről?
Neked is van otthon mind a két kábel? Van összehasonlítási alapod? Elolvastad egyáltalán ezt a tesztet? Miről szólt és, hogy mik okozták a hibákat az égéseket? -
-
wolfpapa72
csendes tag
“ Ezek szerint félig értelmezési gondok vannak.“
Nem hiszem. Mivel Te magad írod: “ Az "új" kábelek pedig elvileg csak NTK-t preferálnak.“
Erről beszéltem semmi másról.
Jayz videó linkje sajnos nem a megfelelő. Az utána való videóját akartam linkelni, amiben már elemzi illetve van egy másik amiben az új kábelt teszteli. Elnézést hogy rosszat linkeltem de már siettem aludni. 🙂
De vannak még videók amik erről szólnak. Gamer Nexus, stb. Amiért még elnézést kérek az az, hogy nem találom azt a videót vagy X bejegyzést ahol a Seasonic nyilatkozott erről. Nincs annyi időm, hogy 15-20 videót végig böngésszek. Egy röpke nyilatkozat volt amit nem tudom már, hogy hol olvastam vagy videóban linkelték nem tudom.
Igen jó volna most már egy végleges leírás erről, de szerintem lesz is erről szó hamarosan.
Te mivel magyarázod ezeknek a baleseteknek az okát ahol minden esetben a régi 12VHPWR kábelekkel van a gond.
Az új kábelt meg letesztelve semmi gond nincs.
Nekem 5080 kártyám van meg az új kábel és semmilyen melegedést nem tapasztalok.
Mivel erről lenne itt szó de mindenki másról kezdett el papolni. Holott a tények egyértelműen látszódnak. -
Tamás88
őstag
Na ezért kell AMD kártyát venni, mert a jól bevált tápcsatlakozót kapja az ember, Nvidiát meg azok veszik, akik tüzesen szeretnék látni a gépüket.
-
Giltintur
csendes tag
válasz
wolfpapa72 #55 üzenetére
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
B.Á.L.!.N.T #67 üzenetére
Csak ott nem a 2x300 miatt, ha nem a 2x600 miatt
-
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #63 üzenetére
Ezek szerint félig értelmezési gondok vannak.
Eleve jayz videóban semmi sincs erről, a másik 2 videóban pedig mondják is hogy eddig is több féle pint használtak, a képen szereplő ASTRONT, meg NTK-t és valamiért úgy emlékszem még más is volt de ez lényegtelen. Vagyis a régi kábel is jöhetet bármelyikkel.
Az "új" kábelek pedig elvileg csak NTK-t preferálnak. Vagyis elvileg ott sem kötelező. Igor videóját nem tudtam sokáig nézni, mert viszketegségem támadt, hogy mennyit tud a semmiről mórikálni. Vagyis gyakorlatban nem változik semmi a kábeleken. Szerintem.
De még mindig jobb lenne egy hivatalos leírás, nem pedig zsütűberek "értelmezését" nézni. -
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #60 üzenetére
Na de most te mondasz valamit semmivel sem alátámasztva, többen linkelnek gyártói leírásokat, de mégis neked kellene hinni, mert te aszontad? AAAhhhaa...
#62wolfpapa72: Erre vár itt mindenki epedve.
-
wolfpapa72
csendes tag
Több helyen is írtak anno, de Google a legjobb barátod. Nem vagyok supporter ezen a fórumon, hogy keresgessek visszamenőleg kb fél évre.. Azt hiszem amikor a Cablemod-val volt vmi gebasz. A Seasonic akkor nyilatkozott erről.
ui.: valami gyenge minőségű csapok voltak akkoriban forgalomban amiket helyettesítettek vmi jobb minőségűvel. -
Ribi
nagyúr
válasz
wolfpapa72 #58 üzenetére
Az hol látszik, hogy a kábelen új csapok vannak?
Vagy hol írják? -
drkbli
tag
válasz
wolfpapa72 #55 üzenetére
régi kábeleket újként tüntetik fel
A "socket", amit átterveztek, a kábelen van?Minden leégés hátterében a régi 12VHPWR kábel áll.
A leégések hátterében leginkább az áll, hogy egyszer dugták össze, vagy sokszor. -
wolfpapa72
csendes tag
Mi a hamis abban, hogy az általad sajnos tényleg régi kábeleket újként tüntetik fel. PL Corsair. Amit lehet is kapni . Viszont az új a ténylegesen új csapokkal szerelt kábelt meg nem. : [link]
Sajnos ez vevői megtévesztés! Sajnos nekünk kell figyelni, hogy mit veszünk!
Nem történt semmi gond és nem védem az " nvidiát ".
Minden leégés hátterében a régi 12VHPWR kábel áll. Ennyi.
Viszont itt mindjárt vagdossak az emberek egymás torkát. Úgy osztva az észt, hogy közvetetten lehet köze sincs az egészhez. Imádom ami itt megy! -
Kajoszbobber
lelkes újonc
De a termek nem.... Van szemem, a tx1600-hoz gyari allapotaban 2db 3.0 12vhpwr kabel jart, miutan ha majd lesz lehetosegem valtani fogok 4090-rol 5090-re, na ehhez rendeltem seasonic 12v-x6 kabelt. Itt is van, bedughatnam a 12vhpwr kabelt is, de ha mar a kartyan atalakitott csatlakozo van, igy vettem ehhez mert nativ kabelt. Azt meg se emlitem hogy regi vhpwr kabelt mar nem gyartjak csak az ujat, igy a cikkszam mogott a regi termeket felvaltja az uj.
-
Zotya84
őstag
válasz
Kajoszbobber #50 üzenetére
El is olvasod, amit linkelsz? Csak mert ott van, feketén fehéren:
"Note that the 12V-2x6 and 12VHPWR connectors differ only in their socket design, while the modular cables remain identical and fully compatible."
Na jó, nem feketén, mert szürke betűszínt használnak a link mögötti oldalon... -
tomgabor
senior tag
válasz
Kajoszbobber #50 üzenetére
Cikkszám ugyanaz
Seasonic: [link] [link]
Corsair: [link] [link]
be quiet: [link]A különbség ami linkelsz az azt mutatja mi a különbség a tápok között legfőképpen.
Tudsz angolul?
A "12VHPWR" név "12V-2x6"-ra módosult, és a kártyaoldali foglalat tűhosszát, például a grafikus kártya oldalát a biztonság fokozása érdekében módosították. A huzal anyaga változatlan marad.
[link]#51 wolfpapa72 : Igen nem gond hogy hamis infókat terjeszt mindenki csak hogy védje az nvidiát.
-
tomgabor
senior tag
válasz
wolfpapa72 #42 üzenetére
Csakis 12+4-Pin-12V-2x6 kábelt szabad használni az 50-es kártya sorozathoz.
Ezt már több helyen is megkérdeztem, mi a különbség a 12vhpwr és a 12v-2x6 kábel között? A TE válaszod érdekel, mert csak te tudod, senki más. Corsair, Seasonic és be quiet is a régi 12vhpwr kábeleket árulja 12v-2x6 néven.
JonnyGuru és Aris azt mondja semmi különbség a kábelen, nekik van hozzáférésük a PCI-SIG spechez.
Ahogy az ATX v3.1 specifikációban említettük, nincs fizikai különbség a 12+4 tűs csatlakozóban:
https://hwbusters.com/psus/will-my-atx-v3-0-psu-or-my-gpu-be-compatible-with-12v-2x6-do-i-need-a-new-cable-psu-gpu-everything-you-need-to-know/ -
Simi37
őstag
12V-2x6nál a kábel nem változott, csak a tápon és a karin lévő csatlakozó.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
wolfpapa72 #44 üzenetére
Igen csak nem egyertelmu sokaknak a tap feloli 2x8 pin miatt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wolfpapa72 #42 üzenetére
Tök mindegy milyen kábel, az a gáz hogy a 6 vezeték nincs külön figyelve így bármilyen gond esetén az egyik átmegy fűtőszálba. 🤣 Konkrétan besírtam amikor néztem hogy oldották meg, hihetetlen...az Asus megoldása a legjobb, alapnak kellene lennie...
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz
Kajoszbobber #43 üzenetére
Az amit írsz az az új kábel
Mindenkinek meg kéne érteni, hogy nem szabad használni a régi (12+4 pin)-12VHPWR kábelt. Az új jó és biztonságosabb a 40-es szériákhoz is.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
wolfpapa72 #42 üzenetére
2x8 to 12v-2x6 gen 5 is jo, legalabbis a seasonic szerint, gondolom ok csak tudjak
-
wolfpapa72
csendes tag
Aki utána olvasott az már tudja. Itt ez a cikk megint félrebeszél!
Az olasz srác és der8auer a régebbi (12+4 pin)-12VHPWR kábelen nézte. Ami ugye korábban jól működött az olasz 4090-vel, amit aztán átrakott az 5090-re. Ami ugye többet kajál!
der8auer is kiemeli a videojában , hogy nem a 3rd party-tol származó kábellel van gond, hanem az 5090-vel. Ö is Corsair (12+4 pin)-12VHPWR kábellel csinálta meg a tesztet és nem az új 12+4-Pin-12V-2x6 kábellel. [link] Amit ugye javasol az NVIDIA.
A Falcon Northwest tesztje pedig az új 12+4-Pin-12V-2x6 kábellel történt amivel nincs gond.
Csakis 12+4-Pin-12V-2x6 kábelt szabad használni az 50-es kártya sorozathoz. Sajna mással ill azóta megjelent új hír szerint semmi mással! Felejtő minden hosszabbító is!
Egy ASUS táp már másodjára került szoba ami ugyan csak a régi 12VHPWR kábellel rendelkezik.
[link] -
Alaaf Pi
senior tag
Csatinként ment maximum külön. De csatin belül nem, egyenetlen terhelés meg ott is játszhatott csatin belül.
Amúgy egy ágon megy be nyákba 10-20A, nem kéne gondot okozzon nyákon belül, legalábbis legutóbbi projektemnél ez meg volt oldva HV rendszerben, nem valami minöségi cég termékénél. -
Predatorr
őstag
(X) AMD Valamiért itt kimaradt, hogy “elismerten minőségi” 3rd party átalakítókkal volt gáz.
-
válasz
Cyberboy42 #37 üzenetére
Nekem az RTX3080 10GB kártyám is elégetett már 2 darab 8 PIN-es Corsair AX szériás PCI-e tápcsatlakozót az évek alatt. Szerencsére volt 4 is a moduláris kábelcsomagban, úgyhogy még elvagyok anélkül, hogy ilyen kábelt kellett volna vadásznom.
Nyitott a ház oldala és nem viszem túlzásba a kábelrendezést, tehát nincsenek megfeszítve a kábelek, szabadon lógnak. -
Cyberboy42
senior tag
igen, ez s egy jó út lenne, de ahhoz megint új konnektort kéne alkotni, nehogy valaki véletlenül fölcserélkje a kettőt. Valahogy ez a PC iparág a tápellátás terén nem tud igazán úgy fejlődni ahogy minden más körülötte. Sok irány van amerre el lehetne indulni. marhajó példa az usb-n keresztüli töltés, a telefon, vagy adott eszköz egy pici kommunikáció után máris annyi kap amennyit kér, vagy amennyit a táp képes adni.
Ha nem akarunk adatkomunikációs bonyodalmat, a sima feszültségnövelés is megfelelne, de ahhoz nem volna jó semmiféle átalakítókábel, így a tápcsere kötelező lenne.
Viszont ez a "sok vékony kábelen egyszerre küldeni a kraftot hátha mindenhol tökéletes az érintkezés" egyszerűen nem elég.
ott ahol sok áramot visznek át, legyen az targonca, vagy EV vagy akármi, egyszerűen sehol az életben nem látsz hasonlókat, csak itt PC-ben. -
tibaimp
nagyúr
Lassan ideje lenne 24V-ra növelni a VGA rendszer feszültség igényét. Tudom, ez újabb táp és VGA cserét jelentene, de ha így haladunk muszáj lesz valahogy az átfolyó áramerősséget csökkenteni, vagy megint kell tervezni egy újabb, nagy batár csatlakozót.
-
válasz
Kajoszbobber #34 üzenetére
Húha, nagyon el vagy tévedve. Égett érinthezős 9000X3D proicesszorokról volt szó, nem meghibásodottról.
Van fórumtárs aki napok óta lassan minden cikk alá bevágja, hogy három X3D procinál megégtek az érintkezők. Erre reflektáltam, OFF topikba is tettem.
BTW, 30 pár darab is semmi az eladotthoz képest. -
válasz
Kajoszbobber #32 üzenetére
Megnézted mit linkeltél és mi a szóban forgó cikk?
-
Cyberboy42
senior tag
2 darab XT60 -ból kelett volna megoldani az egészet. jól bevált robusztus konnektor.
-
Egon
nagyúr
válasz
Healbacsi #26 üzenetére
El ne olvasd a cikket...
This is the third report of a Ryzen 7 9800X3D burnout, although the two previous cases were on MSI X870 motherboards. Redditor u/t0pli's Ryzen 7 9800X3D was reportedly paired with an ASRock Nova x870E motherboard
-
Pikari
addikt
"Más magyarázat erre nem igazán van. "
De van. Egy csomó bonyolult inicializációhoz szükséges áramkört és logikát egyszerűen el lehet így hagyni, nem csak három ellenállást. Én is elhagynám, ha ilyet kéne terveznem.
-
nihill
őstag
Azoknál a külön ágak egészen a VRM-ig önállóan mentek, és ezzel a VRM is több részre volt osztva betáplálásilag. Kábel probléma->a VRM ahhoz tartozó része leáll->minden leáll. Illetve mivel nincs közösítés, fizikai esély sem volt arra hogy akár az összes kábel áramát 1-re rá tudd terhelni. Hülyebiztos megoldás.
Most meg telibe' kapja a VRM az áramot a közösítés miatt, sehol nincs semmi beépített elv, bármi, ami nem szimmetrikus táplálás esetén gondolkodás nélkül lelőné ez egész cucc működését. -
dabadab
titán
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Redditor reports AMD Ryzen 7 9800X3D burned while watching TV series
Kitalálom a sorozatot: Halt and Catch Fire
-
sixpak
nagyúr
3....2.....1... "user error, balfaszok nem tudnak bedugni rendesen egy kábelt, nem az NV a hibás, hanem az user, etc...."
-
nihill
őstag
Nem, akkor lenne logikus ha 1db (ujjnyi
) +12v kábel menne a csatiba. De mivel a csati előtt több kisebb kábelre van szétosztva a terhelés, a csati után pedig közösítve, ezzel elektronikailag kimérhetetlenné, előrejelezhetetlenné válik, ha nem egyenletes az áram elosztás a kábeleken még a közösítés előtti részen.
De már várom az NV reakcióját, hogy Der8auer is rosszul dugta be a kábelt...
-
Zotya84
őstag
Azt hittem, hogy legkésőbb tegnap készül hír az Actually Hardcore Overclocking videójából.
-
PuMbA
titán
Mindig hajmeresztő, ha egy cégnél azt hiszik, hogy valamit meg lehet úszni fillérb*szással. Nem lehet. Mindig kiderül minden. Nem tanulnak a múltból? Boeing-nél is azt hitték a vezetők, hogy majd sose derül ki, hogy a biztonság nem érdekelte őket? Mit hittek? Mondjuk nem lehet csodálkozni. Vezető pozíciókba elég érdekes emberek tudnak kerülni:
"Roughly 4% to as high as 12% of CEOs exhibit psychopathic traits, according to some expert estimates, many times more than the 1% rate found in the general population and more in line with the 15% rate found in prisons."
-
DonToni
aktív tag
"meg lehet spórolni vele két söntellenállást, ami eladott termékenként nagyjából 6 dollárt jelent. Más magyarázat erre nem igazán van."
Szerintem én tudok... sok kártya nyákját megnézve, el se férne már a 3x8 pines tápcsati! A nyákok is úgy vannak kialakítva/kivágva, hogy még azon is spóroljanak... tehát spórolnak a nyákon, a csatlakozókon meg az ellenállásokon IS! -
MrB85
csendes tag
Jöhetnek a vízhűtött pci-e kábelek.
-
Alaaf Pi
senior tag
Én azért nem vagyok biztos abban, hogy csak két sönt ellenállás a különbség akkor, ha három ág fut be a VGA-be, és nem egy.
Az egyenetlen terheléseloszlásnál kimérte már valaki kábelek ellenállását egyesével? -
Nem lennék meglepe, ha valami a tápegységekbe épített okos tápáram-elosztó fícsör összeakadása lenne az nV karikkal.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert az csak szól arról, hogy mi történik, de nem akadályozza meg, hogy megtörténjen. A user azzal lenne kisegítve, ha nem menne át ekkora áramerősség egy vezetéken. Azzal nem tud mit kezdeni, hogy egy program szól neki, hogy "most már fejezd be a játékot, mert túl fog hevülni és elég a géped".
[link] - Ennél a résznél kifejtik, hogy ez a megoldás miért nem használ. Persze figyelmeztetni fog a szoftver, hogy para van, de mivel a megoldás az lenne erre, hogy ne is használd a cuccot, ezért nem tudsz mit kezdeni a figyelmeztetéssel. Ki tudod húzni a kábelt és ennyi. Az alapproblémát a terheléselosztás oldaná meg, nem a terhelésfigyelés.
-
anulu
félisten
számomra az is kérdés, hogy az ASUS és MSI-féle ágankénti terhelés figyelést az FE kártyákba miért nem pakolták bele.
-
Cyberboy42
senior tag
Már annyi a gond, és bejegyzés, meg megjegyzés, és találgatás hogy már majdnem unalmas is lenne, ha közben nem milliós kártyák olvadnának le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DSOGaming tesztgépe, illetve der8auer új videója egy furcsa jelenségre utal, ami viszont nem minden rendszeren jelentkezik.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest