- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blackhole13 #12901 üzenetére
Több barátom is vett valamilyen sütőt és szmókert egyben. Az elején használták párszor, aztán most már csak várja, hogy beüzemeljék. Elmondásuk szerint túl sok időt vesznek el az előkészületek, majd a takarítás. Ezért vettem én ilyet: [link]
Tudom, nem olcsó, de ki lehet fogni akciót, illetve a Klarna is nagy segítség. Előkészület szinte semmi, iszonyat gyorsan ki lehet takarítani. Múltkor 1,5 kiló lazacot füstöltem vele, direkt mértem összesen 1 óra alatt megvolt a projekt onnantól, hogy leemeltem róla a védőtakarót addig, hogy kitakarítva el lett téve a helyére. Rengeteg videó van róla a youtube-on. Pl: [link]
Hátránya az igazihoz képest, hogy nem mindenben adja vissza az igazi szmóker végeredményt. Pl. nem alakul ki a füstöléstől a gyűrű a húsban, ami egy igazi szmokerben igen. Nem lehet nagyon erősen megfüstölni a dolgokat. Ez mondjuk nekünk nem gond, mert a család az igazit túl durvának tartja, még ebben is kérik, hogy enyhébb füstöléssel készítsem, mint ahogy lehet.
Előnyként értékelték azok, akik igazit használtak, hogy nem kell állandóan rájárni és figyelni, mert itt ugye a hő az elektromos úton keletkezik, így szépen tartja végig, amit beállítottál. Ajánlom hozzá a külön hőmérőt (nekem Meater van), mert azzal vissza tudod ellenőrizni végig a sütőtér hőmérsékletét is. Van amikor kell rajta állítani, legtöbbször kicsit melegebb a beállított hőmérsékletnél.
Vettem hozzá egy 5 kilós pelletet, próbáltam a jobb minőséget. Hát jó pár évre elég. Egy szmókerben a minőségi fa igencsak megdobja a sütés árát.
Nekem nagyon bevált és ha nagy kocsid van, akkor ezt simán bedobod (na jó azt nem, mert majd 20 kiló
) a csomagtartóba, ha árammal ellátott helyre mész. Van olcsóbb változata, ami csak abban különbözik, hogy nem lehet telefonról vezérelni, a még olcsóbb, meg kisebb méretű.
Gondoltam megosztom, hátha érdekes alternatíva lehet számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest