Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CJ4567

    veterán

    válasz Bennyboy #9971 üzenetére

    Zárójelben lesz az, hogy kitől van a tuning, amit használok. Ezek az autók magas rangú játékosoknál sokat szoktak lenni, elég nagy sikerrel. Vannak más jó autók is, de ezekkel nem fogsz mellé.

    A út - Shelby Daytona (Nixzanny tuningja), vagy Bone Shaker (privát, nem megosztott tuningot használok rá, de elég sok a jó tuning rá)
    A tél út - ugyan az a Daytona, Bone Shakerből a winter road, dirt tuningok működnek
    A rally - '69 Charger(LazyData), Bone Shaker (dirt/winter road tuningok nagy része hasonló, ezek működnek A úton is), Raptor '17 (LazyData)
    A cross country (nem tudom hogy van magyarul): Chevrolet ZR2 (Nalak28), Raptor '17 (LazyData), Porsche Macan (Ruslin0610)

    S1 út - Shelby Daytonára azt mondják, hogy jó (Nixzanny), Viper '08 (Grandma Driving), Pagani Zonda C (Grandma Driving), Bugatti EB110 (Grandma Driving). A Bugatti EB110-et CSAK manuális + kuplunggal használd, mert amúgy nagyon lassan vált!!
    S1 tél út - Dodge Viper '08 nem lehet rossz, nem próbáltam még (Ryu Makkuro, ha érdekel), Ford GT '05 (LazyData, V2 tuning), Pagani Zonda C (Grandma Driving, S1 winter vagy ilyesmi a neve)
    S1 rally - Ford GT '05 (Ugyan az a LazyData, mint a télre, általában tél és rally között váltogathatók az autók), Dodge Viper '08 (Ryu Makkuro), Ferrari 599 GTO (Nizshara), Ferrari FF (LazyData)
    S1 CC - Toyota Baja (Nixzanny), Jeep Trailcat (GreetedDust8) (Baja nagyon gyors, nehéz kezelni, Trailcat lassabb, de könnyebb kezelni)

    S2 út - Ferrari FXX(nincs meg, mert Car Pass-es autó, de Nalak28 tuningja nagyon gyors), Ferrari F40C (Nalak28), Pagani Zonda R (Nalak28), Ferrari F50 GT (Nalak28)
    S2 tél út - Lotus Elise GT1 (LazyData)
    S2 rally - Lotus Elise GT1 (LazyData), Hoonigan RS200 (LazyData), TVR Speed 12 (LazyData, Dirt v3)

    [ Szerkesztve ]

    No Sana No Life

Új hozzászólás Aktív témák