- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyobb halaknak: Chieftec Vista Max gépház
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Lehet.

Igen, mostani is vizes, de ez már gyárilag, a korábbi az egyedi gyártásban készült vizes blokkot kapott és külső egységet. -
wasd.hu
senior tag
Kapható, csak egy KIT az egy vese KIT-be (Jobb és Bal) fáj kb.
Én is akartam venni CSODIMM KIT-et (SODIMM helyett), de az ára miatt inkább hanyagolom ezt az ötletem.
Kicsit később (vagy nem) kellett volna feltenni a nagyvasakat és meg is volnál. Láttam a gyöngyszemeket, vizes notesz megvan még? Asszem régebben azt is Tőled olvastam.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
ViZion
félisten
-
Csepy
őstag
Azért válogasd meg a szavaidat!
Való igaz amúgy, ha leültem 1 gép elé nem a monitor márkájával foglalkoztam; maga a gép belseje jobban izgatott. Egyedül a Viewsonic ragadt be, miután egyik ismerősöm mondta hogy nekik ilyen van.
Azért azok a gyártók jóval ismertebbek a piacon, akik többmindenben utaznak; de ebben a cikkben az se volt feltüntetve, hogy ez 1 Japán gyártó, hiába is tolják itt ezt a márkát nagyon. Pedig ha el akarják adni; akkor talán előnyt jelentene....Az Iiyama az abszolút A-liga monitorok terén, mindig is az volt, amióta a piacon vannak. A Viewsonic semmivel sem ismertebb márka, sőt. Klasszikus esete annak, hogy te nem ismerted. Ezzel semmi gond, de ez alapján olyan könnyelmű és megmosolyogtató kijelntést tenni, mint tettél, hát...
-
Rowon
nagyúr
200k egy minipc, amiben procin kívül gyakorlatilag semmi nincs... kemény. Nem tudom mik ezek az árak, komolyan.
-
wasd.hu
senior tag
Iiyama monitorokhoz volt szerencsém egy volt kollégám mutogatta, hogy milyen képe van, grafikai munkákhoz használta a CRT-s időkben, konkrétan leesett az állam a látványtól.
Örülök hogy még aktívak.Az informatikában az a szép, hogy szerteágazó, én kizártnak tartom, hogy találkozott már mindenki mindennel is. Szóval ennek okán szerintem nem kellene egymás torkának esnünk.
Arról nem is beszélve, hogy ez nem csak az iT-re igaz és visszamenőlegesen akad pár brand, amely megítélése sokat zuhant, nem véletlenül
-
Semplar
őstag
Szerintem a lényeg, hogy minőségi táp legyen ajánlva. Az, hogy moduláris-e. Alul elhelyezed és kész. Ma divat a bazi nagy ház, el tudod kötni.
Nekem tetszik az a készre szerelt gép is, bár nincs mozgástér a fejlesztésre. Alapból fogja a DDR4, illetve az 5800X már nagyon karcsú még egy RX 9070-hez is. De akinek kell egy gép, amit egyben lecserél majd 4-6 évvel később, annak jó. Illetve ez egy FHD játékgép. QHD-re nem jó.+ Egy sor kontakthibalehetőséggel kevesebb.
-
janeszgol
félisten
Megint sikerult az osszes raktaron ragadt bazart osszeszedni..valaki megmondhatna h egy phn miert van ajanlgatva 2026ban nem modularis tap..azert mar nem luxuscikk manapsag meg ebben az arsavban sem..
Szerintem a lényeg, hogy minőségi táp legyen ajánlva. Az, hogy moduláris-e. Alul elhelyezed és kész. Ma divat a bazi nagy ház, el tudod kötni.
Nekem tetszik az a készre szerelt gép is, bár nincs mozgástér a fejlesztésre. Alapból fogja a DDR4, illetve az 5800X már nagyon karcsú még egy RX 9070-hez is. De akinek kell egy gép, amit egyben lecserél majd 4-6 évvel később, annak jó. Illetve ez egy FHD játékgép. QHD-re nem jó. -
Meridian
senior tag
"...két SO-DIMM DDR5 foglalatba legfeljebb 96 GB, 4800 MHz-es effektív órajelre belőtt notebook RAM-ot rakhatunk..."
DE HONNAN?
-
icon
senior tag
Iiyama monitorokhoz volt szerencsém egy volt kollégám mutogatta, hogy milyen képe van, grafikai munkákhoz használta a CRT-s időkben, konkrétan leesett az állam a látványtól.
Örülök hogy még aktívak.Az informatikában az a szép, hogy szerteágazó, én kizártnak tartom, hogy találkozott már mindenki mindennel is. Szóval ennek okán szerintem nem kellene egymás torkának esnünk.
-
qqcqqc
őstag
Való igaz amúgy, ha leültem 1 gép elé nem a monitor márkájával foglalkoztam; maga a gép belseje jobban izgatott. Egyedül a Viewsonic ragadt be, miután egyik ismerősöm mondta hogy nekik ilyen van.
Azért azok a gyártók jóval ismertebbek a piacon, akik többmindenben utaznak; de ebben a cikkben az se volt feltüntetve, hogy ez 1 Japán gyártó, hiába is tolják itt ezt a márkát nagyon. Pedig ha el akarják adni; akkor talán előnyt jelentene....Az, hogy te nem ismered, attól még ez egy ismert márka. Én 11 éve vettem általuk gyártott monitort az Oázis-nál (csak neked, nem a kertészet) és még ma is működik.
De gondolom a másik dzsunka gyártóról, az EIZO-ról sem hallotál még soha. -
laed
senior tag
Azért azok a gyártók jóval ismertebbek a piacon, akik többmindenben utaznak; de ebben a cikkben az se volt feltüntetve, hogy ez 1 Japán gyártó, hiába is tolják itt ezt a márkát nagyon. Pedig ha el akarják adni; akkor talán előnyt jelentene.... -
wasd.hu
senior tag
Az, hogy a márka LCD-i 1997-ben megjelentek Japánban, nem jelenti azt, hogy hoztak volna hozzánk ilyet '97-ben.
Viszont azidőtájt még erősen a CRT-korszak volt a felhasználóknál itthon, az Ííyama drágább CRT-i meglehetősen jók voltak.
Nekem is csak a nyálam csorgott értük, a minőség miatt az áruk is ennek megfelelően alakult, természetesen.+1
És #4
AdomKöszi a cikket Synth, azért 5080 megférne most a raktárban, úgy 20 raklapon
-
Davidkoma
tag
Az, hogy a márka LCD-i 1997-ben megjelentek Japánban, nem jelenti azt, hogy hoztak volna hozzánk ilyet '97-ben.
Viszont azidőtájt még erősen a CRT-korszak volt a felhasználóknál itthon, az Ííyama drágább CRT-i meglehetősen jók voltak.
Nekem is csak a nyálam csorgott értük, a minőség miatt az áruk is ennek megfelelően alakult, természetesen. -
urban racer
senior tag
Építettünk olyan autóipari beszállítónak gyártósort, ahol előírás volt az Iiyama monitor. a gyártósor egy része elbontásra került 11 év után, a monitor még pixelhibamentesen, ugyanúgy üzemelt, köszöni szépen. Ó, igen, 11 éven keresztül, 24/7
-
laed
senior tag
-
hokuszla
senior tag
-
laed
senior tag
Az iiyama monitorok kiváló ár-érték arányukról, megbízhatóságukról és japán tervezési precizitásukról ismertek. A márka termékkínálata szinte minden felhasználói igényt lefed az irodai munkától a professzionális grafikai tervezésen át a versenyszerű játékig.
Fontosabb Iiyama mérföldkövek
1981: Megjelentek az első saját márkás Iiyama számítógépes monitorok.
1997: Forgalomba hozták a márka első LCD kijelzőit.
2018: Bemutatták az első 5K felbontású asztali monitort (ProLite XB2779QQS).
2026: Piacra dobták az első OLED alapú gamer monitort (G-Master GOB2701QSC-B1 Titan Falcon)'97-ben hoztak be ilyet egyáltalán az országba?
Én 1 darabot se láttam.... -
hokuszla
senior tag
-
ricsip
addikt
Az iiyama monitorok kiváló ár-érték arányukról, megbízhatóságukról és japán tervezési precizitásukról ismertek. A márka termékkínálata szinte minden felhasználói igényt lefed az irodai munkától a professzionális grafikai tervezésen át a versenyszerű játékig.
2026: Piacra dobták az első OLED alapú gamer monitort (G-Master GOB2701QSC-B1 Titan Falcon)Ezeket nem vette meg még egy kínai proxy cég sem csak a nevükért? Meglepne ha nem...
-
4nick8
őstag
Megint sikerult az osszes raktaron ragadt bazart osszeszedni..valaki megmondhatna h egy phn miert van ajanlgatva 2026ban nem modularis tap..azert mar nem luxuscikk manapsag meg ebben az arsavban sem..
Szar az élet?
-
ggbuffon1897
őstag
-
4nick8
őstag
-
hokuszla
senior tag
2026: Piacra dobták az első OLED alapú gamer monitort (G-Master GOB2701QSC-B1 Titan Falcon) -
Viktor77
titán
-
laed
senior tag
Mint ha ez az iiyama már nem először lenne....
De nem venném meg, mert számomra totál noname.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Borderlands 4
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- Villanyszerelés
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megcsinálták az iPhone Duo nyitásanimációját Samsung hajlíthatókra
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 3 i5-1245U / 16 GB RAM / 256 GB SSD
- Claude API Kulcs (Sonnet, Opus, Fable) 70%-kal olcsóbban + 90% Prompt Cache (1M-100M) Token
- Intel Core Ultra 235T / 245 / 265T / 265 / LGA1851 CPU!
- i7-4790K (Delid) // ASRock Fatal1ty Z97X Killer/3.1 // G.Skill Ares 32GB 2133MHz
- Dell Pro PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Add el nekünk!Xbox Series S /Series X
- SK hynix 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM laptop RAM / Szàmla / Garancia Több darab
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával