Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • george11

    senior tag

    válasz Peat;) #1018 üzenetére

    Én csak erre írtam a reakciót:

    ''A Ferraritól loptak, mindegy hogy ki, és ettől kezdve a tag, már jogilag nem ferraris csávó, hanem tolvaj. Azért nem Ferraris, mert szerződést szegett.
    Vagyis jogilag ferraris csávó nem lehet.''

    Mellesleg az a nagy büdös helyzet, hogy az igazságot senki sem tudja. Aki emiatt itt a fórumon bárkit is hazugnak vél az no comment.
    Amit a média lehoz azon tudunk csámcsogni (ki-ki aszerint, hogy kinek drukkol, vagy, jó magyar szokás szerint '' ki-ki ellen drukkol''), de ez gyanítom csak a jéghegy csúcsa.
    Itt már nem arról van szó (véleményem szerint), hogy ki mit csinált, hanem az, hogy hogyan lehetne ezt úgy elsikálni, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
    De van pár biztos tény azért:

    1: a Ferrari nem tehet arról, hogy kipattant a dolog, mert csak a saját tulajdonát védte (azthiszem jogosan)
    2: ellenben, ha már vérszagot érzett, próbál elmenni az utolsókig
    3: a Mclaren bűnössége még egyáltalán nem bizonyított, mert mivel bizonyítja azt bárki, hogy ki mit olvasott el :F (ettől függetlenül ez nyilvánvaló, de ha már tárgyalás van, azt nem lehet feltveséekre alapozni.) Ha lesz kézzelfogható bizonyíték, akkot lesz bünti is, de anélkül kétlem ...
    4: Flavio bácsi csak Alonso-t akarja vissza, a többire tesz magasról
    5: akárki akármit mond ez jót tesz az F1-nek bizonyos szempontból, mert még nagyobb figyelem összpontosul rá a kémper miatt. (a rossz reklám is reklám)

    A többi meg kiderül holnap, legalábbis jó esetben, de lehet elhúzzák még pár hónapig.

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Aktív témák