Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
melyik router nem képes erre?
ugyebár, nem fonerát akar csatlakoztatni a fon_ap-ra, mint mondottam, hisz az alkalmatlan a továbbosztásra. tehát ha pl. egy openwrt routert akar használni? -
poffsoft
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
miért ne lenne képes?
nem a fonera-val akar másik fonera-ra kapcsolódni szerintem. -
poffsoft
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
(lejárt a "hűség" az 1.0-ra, és nincsen/nem volt igazán "ütős" akció a 2.0n-re)
szerintem
Hozzáteszem, nekem 2 év alatt 0 db idegen bejelentkezésem volt... -
poffsoft
veterán
Ha valakit érdekel a gargoyle:[link]

-
poffsoft
veterán
A win hálózati helyek/hálózati kapcsolatoknál kell az alaplapi karid tulajdonságait megnyitni, "speciális" fül, "Megengedem más számítógépeknek, hogy ezt az internetkapcsolatot használják".
A korlátozott hálózat alighanem a fon-ra vonatkozik, de ezt nem tudná most megfejteni sajna... -
poffsoft
veterán
válasz
vtechun
üzenetére
Nekem a táphalált villogó powerleddel jutalmazta meg...
A villámlások alatti áramingadozást pedig egy firmware resettel (amibe viszont belesült), de még újra lehetett flashelni (Redboot nem sérült
)
Ha világít a power, nem biztos, hogy halottak, de mivel nincsen LAN, soros kábellel kellene belenézni, mi a helyzet velük...
(Szólj, ha alkatrésznek eladóvá válnának
) -
poffsoft
veterán
válasz
piedrohito
üzenetére
csak sajnos a 80 € is elég húzós érte...
-
poffsoft
veterán
Nagyjából a FON community lényege:
Te, otthon rendelkezel valamilyen (praktikusan vezetékes, ADSL, stb) internet előfizetéssel.
Ezt az elérést a communityhez csatlakozva, a FON szabályai szerint "nyilvánossá" teszed, vagyis mások számára is elérhető lesz. Ezért cserében viszont, ha te éppen utazol, és hasonlóan megosztott hálózat van a környéken(u.n. FON hotspot), akkor wifivel tudod használni (a másik FON felhsználó hasonlóképpen megosztott internetét).szóval, a gépen és hálókártyán kívül a regisztrált FON router és az internet-előfizetés is kell.
(a másik alternatíva, hogy saját megosztás nélkül, más megosztását használod, de az fizetős FON használat, és ahhoz is kell egy fon hotspot a környéken...) -
poffsoft
veterán
válasz
Onedinkenedi
üzenetére
yól látod, ezért nincsen nekem sem ilyen....
-
poffsoft
veterán
válasz
Onedinkenedi
üzenetére
pedig nem nagy cucc kódot küldeni - főleg ha él valami promó éppen, és így értelme is van-

-
poffsoft
veterán
sohavisszanemtérő ajánlatos levelet megkaptátok a héten?
asszem én most nem váltok
-
poffsoft
veterán
válasz
Garga Pitics
üzenetére
talált, süllyedt

-
poffsoft
veterán
válasz
Garga Pitics
üzenetére
izé, és ha router nem kell, miért akarsz annyira foneró lenni?
ha jól sejtem pontosabban linus.... -
poffsoft
veterán
Jó nagy a csönd FON-éknál....
-
-
poffsoft
veterán
fon2200A
Van egy nálam, független, Gargoyle openwrt-vel. Az a kérdés lényege, van-e ok rá, hogy esetleg lecseréljem. A dd-wrt-ről olvasok állandóan mindenfélét. Mondjuk most is működik nekem, tudja a repeater-t ez is szépen.
A magyar menü viszont picit hiányzik...
A sajátomon freewlan van, eddig az is gond nélkül tette a dolgát, de hamarosan lejár a függése, érdemes-e firmet váltanom? -
poffsoft
veterán
Apropo, ha már firmware:
openwrt (gargoyle) vagy dd-wrt a jobb? Esetleg francofon? -
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Alakul...
szóval, openwrt gargoyle-vel.
Az első nagy kérdés, hogy vajon miért a 192.168.200.1 a címe 192.168.1.1 -helyett. A doksik szerint 1.1-nek kellene lennie...
A másikgond , hogy a 'password' jelszót nem fogadja el. és ssid-t sem látok, tehát asszem a wifi csatlakozás kizárt... -
poffsoft
veterán
Üdv!
egy fon2200A, gargoyle ddwrt-vel van nálam. Kábellel csatlakozom rá (konfigolás miatt)
A login oldalon kéri az admin passwordot. Amit találtam (password, admin) mind invalid.
Hogyan tudok bejutni rá ekkor? Hogyan törölhetem az esetleg korábban beállított ismeretlen pwd-t?
(ja, a 192,168,200,1 címen jelentkezik a router) -
poffsoft
veterán
Most kaptam egy szuperajánlatot fon-éktól: 47,9 júró plusz shipping... fon 2.0n
-
poffsoft
veterán
Egy szép reggelen arra ébredtem, hogy a fon2200a-m nem műkszik. Csak a power led villog szaporán. Reset, mélyreset nem csinál semmit, továbbra is villogás.
Tippetek van, mi baja ilyenkor?
(p.s: nem, NEM flashelés miatt halt meg)Amúgy foneráék supportja háááááát......
Az egy munkanapot nagyon nem tartották be (3 nap után megUPoltam, akkor válaszoltak percek múlva...), a megoldás: postázzam vissza, megvizsgálják, és ha tényleg rossz (???), kicserélik...
És ezzel megoldva a probléma (szerintük). A postaköltség (ha minden igaz 8-9k közt) több, mint amennyiért egy routert vehetek itthon bárhol... Plusz az idő.... -
poffsoft
veterán
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
nekem is új.
Érdekes.... -
-
poffsoft
veterán
Nekem mindig 'nyílt'-ra változott magától, és addig nem volt hajlandó felcsatlakozni.
Mindig visszaváltottam wpa-ra, tkip-pel, és beírtam a passphare-t is, utána megjavult...
A drivered jó? zeroconfigot használod, vagy a sajátját? próbáld ki mindkettőt...ja, és a hálókártya tulajdonságok,speciális fülön lehet még mindenfélét állítgatni, ott is érdemes körülnézned...
-
poffsoft
veterán
A kapcsolat tulajdonságai táblára kell eljutnod, ott a második fül valami hálózatok, ott sorolja fel, milyen hálózatokat lát(hat), alul egy kis ablakban, és ha ott megnyitod a hálózatot (szerkeszt), ott írja ki milyen a hálózat titkosítása. És én hiába állítottam be a wpa-psk (tkip) megosztott hálózatot MyPlace ssid-vel, mindig nyílt-ra változott, nem is tudott feljelentkezni a wpa-val védett myplace-re, csak a fon_ap -re..
(Bocs hogy nem pontosan írom a fülek nevét, de most sem a saját gépemről írok, itt meg nincs wlan ) -
poffsoft
veterán
Ez windows feature lesz.
Véletlen, ha a vezetéknélküli tulajdonságaira (elérhető hálózatok/speciális tulajdonságok, Hálózatok)rámész, a titkosítást nem kapcsolja át a win nyílt-ra? Nekem azt csinálta, és majd megőszültem, mire megtaláltam...
Most már viszont ha nem akar csatlakozni, tudom mit kell megnézni elsőre
-
poffsoft
veterán
meg ilyen is van

-
poffsoft
veterán

-
poffsoft
veterán
válasz
Dr.Ádám
üzenetére
az usb és a laptopok ip kiosztása jó az átjáróhoz?
mit jelent, hogy nem tudod megosztani a netet? nem engedi bepipálni, vagy minden jó, csak nem megy a megosztás???amúgy nem átjáró lesz, hanem az internet lesz megosztva -szvsz
Amúgy ez nem pontosan az a topik, ami neked kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)