Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Candy
tag
Torony szerverekről is volt szó a posztban, viszont a torony és rack szerverek általában erősen különböző állatok hangra, hűtésre és tulajdonképpen minden egyébre is. A torony szerver és a HEDT, avagy workstation, mint platform elég hasonló egyébként, nagyjából a hang és a redundáns táp a különbség a kettő között.
A laptopos home labot próbáltam, nálam egy 10th gen, 45 wattos i7 alapú cucc volt az áldozat, de aztán realizáltam, hogy teljesen fölösleges egy roppant drága gépet beáldozni, amit el is lehet adni, illetve az se volt valami pozitív, hogy folyamatosan ment a hűtés. Gondolom valami driveres issue volt, de nem volt kedvem utánamennyi.
Laptopnál egyébként okozhat problémát a 7/24-es üzem, főleg, ha valami egyszerű consumer gépről van szó és az melegszik is rendesen, Én általában a mikropc - business SFF híve lennék, ha annyira nincs szükség 3,5 colos lemezekre, ha pedig szükség van rájuk, akkor építés.
WOL-on gondolkoztam, ugyanakkor a jelenlegi gép az alapműködése során 40 wattot eszik és jó tud lenni, ha kéznél van a teljesítmény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest