Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Szimulátor de játék, ne feledjük. De egyébként szerintem a profi szimulátorokban se arról szól a kiképzés, hogy 11 órán keresztül ülnek és nézik a robotpilótát, hanem a kritikus részeket gyakorolják. Persze van akinek ez a perverziója hogy IRL lerepüli, nem kérdés - de szerintem ők azok, akik ennek az egyébként is rétegjátéknak egy további nagyon szűk rétegét képviselik.
Az FS karrier módban engem pl az zavar, hogy miért bünteti a játék azt, aki csak élvezni akarja, ám ha átskippeled a 3 órás repülésből 2.5 órás robotpilóta nézegetést (amit be se kell állítanod csak átvenni a játék generáltat) akkor kb az 10%-át kapod a creditnek (az XP-t nem tudom mennyit csökken). Miközben ha átváltasz másik ablakba filmet nézni akkor megkapod a 100%. Szerintem ez aránytalan, számomra valahol a 10% credit vesztés lenne a reális, XP-ben hasonló cruise skippelésért.
Persze lehet mondani, hogy hagyd a karriert, csak repkedj. De az meg jó benne, hogy van valami cél, mint egy játékban. Egy open worldben is lehet csak császkálni és nézni a tájat, mégis inkább küldetéseket csinál az ember és mellette nézelődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi