Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Killerlaca #48207 üzenetére

    Az itt szereplő IRST 11.7 driver-t használd [link] (ha a Asrock z77 pro3 deszkáról van szó)
    Amúgy szvsz nem ez a gond, javaslom szánd rá az időt és olvasd át EZT és ha úgy érzed, akkor ez alapján telepítsd újra a rendszert. Le van írva, de kihangsúlyoznám, hogy chipset drivereket ne telepíts(gyakra All In One telepítőnek van "álcázva"). Most is megtetted és írtad mi lett belőle. Sajnos a chipset drivereket nem lehet eltávolítani...
    Ha kell, frissíts BIOS-t , ha kell, frissítsd az SSD FW-jét még telepítés előtt. (SSD FW-jét lekérdezheted pl a Crystal Disk Info-val is, van portable változata is)

    Én a reinstall-t javaslom, a leírásom pontos betartása mellett, mert akkor rengeteg hibaforrás kizárható(renndesen van csatlakoztatva az SSD, BIOS jól van beállítva, nincs tuuning, se chipset driver stb stb stb)

    toM517
    A képek alapján az SSD teljesen rendben van, a fagyást valami más okozza (ha időközben pl felvarázsoltál/frissítettél chipset-et stb stb) vagy valami olyan szoftver került fel, ami saját meghajtó vezérlőket használ(egyes backup/restore vagy partícionáló alkalmazások teszik ezt stb)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák