Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz maláj #48201 üzenetére

    Elméletben nem lehet gondja vele, gyakorlatban viszont meg kell nézni a lapos gyári oldalán a BIOS frissítéseket, nincs-e köztük olyan, ami érintheti a meghajtók kezelését illetve a neten keresgélni a lapos után SSD-vel, hogy vannak-e esetlegesen olyan infók, hogy ez vagy azzal az SSD-vel nem indult/nem látta a BIOS stb.
    Laposoknál valamelyest többször lehet belefutni olyan dologba, hogy nem látja a BIOS az SSD-t, és ez nem csak SF vezérlős SSD-kre igaz, ezért kell körbejárnod a kérdést.

    AndrewTdi
    Ha W7 vagy W8 lesz az OS, akkor is lesz TRIM SATA IDE módban is, csak az OS-ek alapértelmezett IDE driver-ét kell használnod. Maga a linkelt Intel meghajtó (SATA2-es amúgy) ennyiért tényleg jó áron van, persze csak a meghajtót vélelmezem, azt hogy apróról megveszed-e vagy sem, az a Te döntésed.
    (G3B5-ös az OEM változat, nem jár hozzá semmi, G3K5 a kit-el árusított modell, szerelőkeret, satakábel stb jár hozzá. Persze ilyen olcsón, ha nem adja hozzá az eladó, akkor azért nem kell reklamálni :DDD )

    A lapossal kapcsolatban meg ugyanaz a véleményem és javaslatom, mint maláj esetében.

    toM517
    Ne a SMART-ról dobj csak képet, hanem az Áttekintés fülről, ott van szövegesen értékelve az adott meghajtó állapota, beszédesebb...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák