Hirdetés

Aktív témák

• Jakuu

őstag

válasz Cickánykoma #11084 üzenetére

60GB eleg kell hogy legyen.
    Jelenleg 14Gb nincs a C: meghajtom pedig nem ma telepitettem ra a win7-t. Szoval te nem tudom hogy csinalod azt az 50GB-t, foleg ha azt mondod, hogy az erdemi szoftver rajta a 12 GB-s Adobe CS5.

Teszem azt egy par GB-s swapfile es Adobe szoftvert hozzaszamolnam a jelenlegi merethez akkor is kb 30GB korul lennek.

Azt irod jatekok nem mennek ra, tehat erthetetlen mitol akkora a te rendszererd. hibersysfile-t vagy a windows recovery fajlokat is ott tarolod a swapfile mekkora ?
    Csak ezekre tudok kovetkeztetni, mert jo par szoftvert hasznalok en is es az egyuttes fajlmeretuk nem haladjak meg a 3GB-t.

A Vertex 2 pedig kivalo SSD szerintem egy lassabb 80GB-sel rosszabbul fogsz jarni, foleg, mert erthetetlen meretre hizott fel a Win7-ed.

Szerintem eloszor ellenorizd le mitol not akkorara es csak azutan fontold meg, a vetelt, mert mint emlitettem szvsz egy 60GBs SSDnek elegnek kell lennie egy rendesen karbantarott Win7-nek, amire nincs jatek se tlepitve es csak par szoftver a munkahoz.

Aktív témák