Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Mac Mini M4 alapmodell benchmark Unreal Engine 5-ben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Nagyon jó dolog tud lenni az ilyen eszköz.
Látom a gyártó nevét, ez is gondolom 40-70eFt között lesz és a minősége meg olyan amilyen.
Fontosabb dolgaimat 250-500gb nvme ssd re mentegetem. Itt elég lenne a kereteket váltogatni.
-
rxmiss
tag
sff-8654 aka slimsas nalam felmeteres hosszban siman tudnak pcie gen3 x8-at vagy x4x4-et. de az aliexpresszes atalakitot, amit en vettem es a kepen van, nem ajanlom! viszont rendes taparamkorokkel siman jo lehet egy slimsas->m.2 atalakito.
-
Attila0
őstag
"Baromira mindegy, mi kell adattároláshoz, az m.2 SSD-k többsége nem SATA csatlakozást használ."
Igen, ez is igaz. De írtam én olyat hogy rendszertárolásra használnám a 3,5-ös floppy mintájára elgondolt külső SSD-t?
Nem! A sérülékeny HDD-t már e-célra sem ártana végleg elfelejteni.
-
-
tibaimp
nagyúr
Van amúgy, csak nem hátra, hanem előre 5,25-ös helyre beépíthető (csak példa), hátra kicsit nehézkes lenne.
-
Attila0
őstag
Lehet hogy hülyeség, de én még Sata-s SSD-vel is simán el tudnám képzelni.
Amolyan Floppy 2.0! -
Kansas
addikt
Csak arra kell ügyelni, nehogy véletlenül gyári hűtőborda legyen azon az SSD-n, mert akkor baxhatod...
Nekem erre van USB-C-s m.2 "dokkolóm"... igaz arról bootolni nem fog. -
rxmiss
tag
altalaban a sima pcie->m.2 atalakitoban tudnak bootolni az ssd-k.
ha mar egynek alakitottak ki helyet, igazan beleferhetett volna ketto is (vagy negy
) pcie x8-at (vagy x16-ot) hasznalva.
az asus hyper m.2 tud negyet, (pcie x16 -> x4x4x4x4 ha az alaplap is tamogatja)low profil hatlap elbirna talan kettot. esetleg dupla szelesben belemenne a negy
-
JohnyX
tag
Hurrá! Feltalálták újra "mobil rack-et". Eddig volt IDE (PATA), SATA most már van M.2-es is. USB-n is lehet M.2-es meghajtót használni. Nagy mennyiségű adat biztonsági mentéséhez, az USB-hez (Type-A, Type-C) mennyivel gyorsabb? Megéri a plusz keret árát?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legfeljebb 64 Gbps-os adatáteresztést ígérő, egyelőre kérdéses vételárú termékhez alacsony profilú hátlapot is mellékelnek.
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest