Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Én nemolyan rég végigvittem a 2. részt, hát rendesen le lett butítva a Nes verzióhoz képest, 0 lett a nehézségi szintje, youtuben láttam hogy a bossharcok jóval keményebbek voltak, nekem meg 1 v 2 kör volt...
-
jófejsrác
senior tag
Tudom nem fair felhozni, de számomra a legjobb kiadás egy Final Fantasy 6 snes rom ami teljes magyar fordítást kapott
.
Egyébként kedvesek számomra ezek a játékok, de tudom csak a thumb képet bámulnám a Dashboardon ha megvenném a gyűjteményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest