Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tajték

    senior tag

    Átálltam egy kontrázós long ball játékstílusra 4231 ben és 433 ban amit A Guru hétvégén linkelt CT-je ihletett :R 2 napja tolom így és 11 win és 3 lose a mérleg de nem is ez a lényeg hanem az hogy újra elkezdtem élvezni a játékot. OP-nak látszik ez a long ball kontra. Sok helyzetet tudok kialakítani mert többnyire nagy területek keletkeznek a támadóim előtt és rendezetlen védelemre tudok így rámenni.

    Eddig mindig inkább a passzolósabb vagy balanced tipust erőltettem mert azt szeretem de nem vezetett túl nagy eredményre. A hátránya az volt nálam hogy rendre felàllt védelem ellen kellett játszanom ami idén kicsit nehézkes a def miatt.

    Nem volt soha kenyerem a kontrajáték de annyira vérszemet kaptam a meccsek miatt amiket játszok. Az utóbbi idő "elkeseredettségében" ez az új style nagyon jól jött.

    Ehhez mértem átalakítottam a csapatot is. Ezért kellettek H/valami támadók, nagyon jól működnek.

    Érkezett 93as Hazard és 90es Salah egyelőre az egyiptomi b.nagy disznó de Hazi jó jó de nem egy bomba, de még vàrok vele.

    A kövi terv az hogy lehet eladom Maradona bácsit és valahogy beèpítem (még nem tudom hogy) 89es Mbappét csatárba mert nagyon érdekel hogy mit tudhat lendületből kontráknàl.

    Ja és a 2 nap még mákom is volt mert baromi jó volt a gameplay is.

    Szóval A Guru THX :R

Új hozzászólás Aktív témák