- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Mini PC
- OLED TV topic
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Miért nem .4, ha már volt .3?
-
PuMbA
titán
Hihetetlen, ami manapság folyik driver szinten. Miért nem lehetett mindezt beletenni a 10 nappal ezelőtti driverbe? Nincs elég programozó, hogy egy időpontra elkészítsék annak a 3-4 darab játéknak a profilját? 2 naponként kiadni egy drivert....
lemusz: "Hivatalosan ma jött ki a cs2."
Igen, de biztosan nem az utolsó 10 napban módosították a grafikus motorját, hogy ne tudták volna belerakni az előzőbe.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Ebben már megoldották, hogy az overlay normálisan kiírja a dolgokat? Illetve nekem az előző driver indokolatlan magas cpu használatot generált játék alatt, 40-50 % volt a 4-5 % helyett.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Sz_Imre
senior tag
Known Issues
-Performance Metrics Overlay may report N/A for FPS on various games.
-Audio may intermittently become out of sync with video when recording from AMD Software: Adrenalin Edition with AV1 codec.
-The display may intermittently freeze after changing the encoding format while streaming select games using AMD Link. Users experiencing this issue are suggested to select the desired encode format before streaming as a temporary workaround.
Nem hinném, hogy javítva lett.Amikor segítséget kérek, arra szinte 0 válasz van, de ha valami termék-eszközt rossznak mondom, egyből jön rá ellen válasz (prioritás). Idáig juttot a mai ph fórumozás...
-
FireKeeper
nagyúr
úgy látszik a böngészős/videolejátszós + játék alatti fagyás továbbra sem megoldott, de ami kicsit vérlázító hogy a known issues-ba se került bele, amikor hangos tőle a reddit.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Steven
addikt
Jah vicces ,hogy a bugos drivert újra kiadták csak "profillal"
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
HUNNIA1920
őstag
Vissza kell tenni valamelyik augusztusi driver-t, nálam is előjött azonnal a sokak által leírt probléma. Én mondjuk a 23.7.1-est tettem vissza, de ott sincs hasonló probléma.
Lehet én is leszokok az állandó driver frissítésről és majd fél évente felteszem az éppen aktuálisat."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
A GCN4+ -t ejtették? Mondjuk úgy sem kantár sztrájkolok...
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
slmSIG
tag
RX 6000 -es sorozatra, bezárólag a 6950 XT -vel, a 22.10.2 a legjobb driver.
Letölteni innen lehet, néhány sort legörgetve lesz a link....
-esetleg még a 22.Q4 ami stabilabb fps-t ad, ez utóbbi az AMD-driverkereső oldalán...[ Szerkesztve ]
-
-
RobbyJr
őstag
-
Boda Dániel
csendes tag
Tegnap leszedtem este a 23.9.3 at és folyton befagyott a youtube vissza kellet menjek 23.9.1-re.
Elég bosszantó hogy ilyen szar drivereket dob ki az amd, múltkor tönkre vágta az egész windowst sokaknál köztük nálam is. Amíg Nvidia voltam sose volt ilyen problémám. -
Duck663
őstag
Kapcsold be az Anti-lagot. Pár napja azt tapasztaltam, hogy olyan kis mikroakadás szerűségek kezdtek volna el jelentkezni. Elindítottam a Afterburnert, az gyönyörűen mutatta, hogy bizony akadozik, csak kíváncsiságból bekapcsoltam az Anti-lagot (amit egyébként utálok, mert semmilyen hasznát hatását nem láttam eddig) és szinte teljesen kisimult. Igaz az átlag csökkent egy kicsit, 2-3 FPS-t, de most smooth, ahogy szeretjük!
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Az FSR3-ról már néztem, az Anti-lag+ról nincs semmi. Vagy legalábbis én nem találkoztam vele.
Az FSR 3 amúgy nagyon ott van, legalábbis így a videókon. A játék nincs meg (nem érdekel), így én nem tudom tesztelni. Reméljük hamarosan sok játékba bekerül.
Ami nagyon tetszik, hogy felskálázás nélkül is használható a képgenerálás.[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Aki netalántán rendelkezik RDNA3-as GPU-val, annak egy friss driver: [AMD Fluid Motion Frames (AFMF) Technical Preview]
-
5150
aktív tag
-
Duck663
őstag
Mert mindenki csak online lövöldékkel játszik, ugye?
Érdemes ezt megnézni! [CP2077 FMF]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Keresek Megvételre több db RTX 3080/ RTX 3080 Ti/ 3090 GPU-kat Árak megegyezés szerint!
- Eladó NVIDIA GEFORCE GTX 650Ti 1GB DDR5 128BIT Videókártya
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó! 65.000.-
- Akció! MSI GTX 1650 VENTUS XS OC 4GB GDDR6 Videokártya - Eladó! 31.990.-
- Dobozos! MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X - Eladó! 29.990.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen