- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Egyszerű utat kínál az új GeForce-ok titkolt hődiódájához a HWMonitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leégett egy hővédelemmel rendelkező 12V-2x6 tápkonnektor
- Hobby elektronika
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
Ilye; szempontból LTS biztonságosabb.
Tudom milyen lehetőségek vannak kikasztrálni, ne belőlem indulj ki. Inkább a felhasználók nagyrésze az, akik belefutnak -
Crus
addikt
Külön 3rd party progi is van már rá, tényleg 10 perc talán utólag debloatolni, de asszem' én majd lite verzával teszek inkább próbát, mivel úgyis gaming + YT + böngészésre kell majd, minden más mehet ki belőle.
-
balazs0726
csendes tag
Még nem adtam ki érte semmit. Majd ha a Valve szándékozik küldeni egy e-mailt, hogy megvehetem, akkor talán.
Nézegettem SFF PC-ket, de ekkora méretben, úgy, hogy még valamennyire igényes is legyen, szerintem nem találsz alternatívát. A CEC meg egy olyan extra dolog, amit konzolnál már megszoktam és PC-n csak adapteres mókolással tudsz megoldani, ha megtudsz. -
wasd.hu
senior tag
-
ddekany
nagyúr
Orvosolható a probléma ha a hálózati kártya beállításánál bekapcsolod a "csak magic-csomag ébresztheti fel a gépet"

Nálam ez megoldotta.Meg még "Speciális energiaellátási beállítások" / "Alvó állapot/Felébresztési időzitők engedélyezése: Letiltás". Meg nem tudom azzal együtt is kell-e, de "Windows Update" speciális beállítások alatt a "Frissítési értesítések: Be", és akkor még időben elfogadhatod, mielőtt elveszti az éjjel közepén a türelmét.
Jobb lenne, ha első indításánál feltenné a Windows a nagy kérdést, hogy "Akarod, hogy a géped néha felébredjen számodra váratlanul (pl. éjjel közepén, vagy a táskádban)? Igen/Nem". És akkor mindenki ízlése szerint eldönthetné.

-
Crus
addikt
-
wasd.hu
senior tag
-
Cythyel
senior tag
a win11 overhead-je még gyengébbé teszi az amúgy sem acélos kis gépet...
-
kriszpontaz
veterán
Orvosolható a probléma ha a hálózati kártya beállításánál bekapcsolod a "csak magic-csomag ébresztheti fel a gépet"

Nálam ez megoldotta. -
wasd.hu
senior tag
Tehát ahogy mondtam... mivel eleve így is kezdték el promózni:
"Install your own apps, or even another operating system."
És akkor mondok mást... akinek nem kell a Win11, erősen esélyesnek gondolom az immáron 2027 októberig támogatott Win10-et is rá, ill. spec. verza esetén nyilván a 2032 se lesz gond, így nem kell a bloatware 11-gyel foglalkozni, vagy azt gyalulgatni élhetőre.Ahogy mondtad!
Win Server és ltsc verzió is jó lesz.
-
Raysen623
veterán
Magamból kiindulva, aki TV alá veszi, az nem hiszem, hogy Windows telepítgetéssel fog szórakozni, de opciónak jó.
Amúgy a cikk arról nem ír, hogy a CEC és sleep ugyanúgy használható lesz-e Windowson is vagy sem.
Szóval képes voltál kiadni érte annyi dellát? Neked ez miért éri meg?
-
DraXoN
addikt
A sleep most is működik Windows alatt... Csak 30 másodperc vagy 1 óra elteltével a Windows felébreszti magát (és nem megy újra elaludni a gép).
Így összességében várható, hogy nem lesz jó a sleep, mert a Windows viselkedése nem ideális. (És azért nem jó most se a sleep Windows alatt)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Magamból kiindulva, aki TV alá veszi, az nem hiszem, hogy Windows telepítgetéssel fog szórakozni, de opciónak jó.
Amúgy a cikk arról nem ír, hogy a CEC és sleep ugyanúgy használható lesz-e Windowson is vagy sem.
Nincs natív CEC támogatás a Windowsban, a Valve meg úgy nézem nem tett ki erre programot. Szóval jelenleg úgy néz ki nem.
-
balazs0726
csendes tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
kriszpontaz
veterán
-
Crus
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Fúú..., hány support ticket lesz ebből...
-
Crus
addikt
Tehát ahogy mondtam... mivel eleve így is kezdték el promózni:
"Install your own apps, or even another operating system."
És akkor mondok mást... akinek nem kell a Win11, erősen esélyesnek gondolom az immáron 2027 októberig támogatott Win10-et is rá, ill. spec. verza esetén nyilván a 2032 se lesz gond, így nem kell a bloatware 11-gyel foglalkozni, vagy azt gyalulgatni élhetőre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Avata Pro-View Combo drón szett
- Eladó használt Nokia 4.2 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - ÚJ NZXT Kraken Elite 240 RGB Black (RL-KR24E-B2)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700T 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel