Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: Powerman 5000 – When Worlds Collide [link]
  No comment! :DDD

  A mai nap röviden: Délelőtt letudtam a napi ffxiv roulette adagot. Nem mondom, hogy kifejezetten unnnám, de már egyre kevesebb időt töltök el benne, nagyon érződik már hogy kifutott a content és csak a malmozás megy amíg ki nem jön az új kieg.
  Sajnos nincs is kivel tolnom, mivel mindenki ráunt teljesen vagy szünetel a kieg megjelenésig, és ez rátesz egy lapáttal azért nekem is az uncsi érzésre.
  Lehet nekem is szünetelnem kellene? Bár nagyon más game nincs, ami lekötne jelenleg. Minden, amit várok a következő hónapokban fog csak megjelenni.
  Folytattam kicsit a BD3-t is, de már naaaaagyon feleslegesen elnyújtottnak érzem a sztorit. Ebből nem lesz platinum az tuti, annyira nem fogott meg.

  Délben grilleztük, jól sikerült a kajcsi, bár a sajt nem annyira, pedig kifejezetten erre a célra valót vettünk... kár érte.
  Utána újra átnéztem a jövőheti beiratkozásra szükséges papírokat, hogy minden megvan-e, és igen, már jó előre elkészítettem mindent, hogy ne közvetlen előtte kelljen foglalkozni vele, szeretek időben felkészült és alapos lenni.
  Összességében még eléggé infó híján vagyok, ami az egyetemet illeti, augusztus hónap második felére ígértek több infót, de ez még egyelőre várat magára. De lehet úgy értették, hogy majd a beiratkozás során kerülnek ismertetésre.

  Estefele letudtam az edzésem, most, hogy enyhébb volt az idő már futógépeztem is hosszabban újra. Kicsit ezzel szüneteltem, mert egyszerűen a nagy melegben nem bírtam már csinálni. Jól esett újra.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák