Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatii
tag
Át szoktam nézni a beállításokat, korlátlan tárhelyre van beállítva, és tudom is mivel jár. Amit nem értek, hogy miért csinál némelyik képből kettőt is, más méretben. Mert ha mindből csinálna, vagy egyikből sem, akkor ok, de hogy (számomra) véletlenszerűen, azt már nem értem.
Nem vagyok nagy fényképezős, meg az sem érdekel, ha ront a minőségen, telefonon úgy is tárolom, amíg elférek, viszont könnyebb az 1-2 oldalas jegyzeteket, feladatokat megosztani gépen, mint telefonon. Ezeknél meg nem számít a minőség, amíg olvasható. -
Hatii
tag
Üdv!
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezem, de mégis kapcsolódik a felhőhöz.
Telefon a kamerás képeket automatikusan feltölti a GPhotos-ba. Fel is tölti, viszont van, hogy egy képet kétszer is. A nevük annyiban különbözik, hogy egyiknél pluszban ott van a végén, hogy _TOP, és ezeknek a méretük is nagyobb. De más nem változik. A képeken minimális a különbség látható.
Másnál nem fordult elő? Valami ötlet, hogy hol keressem az okot, telefonon vagy photos-ban?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő