Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
--Ham--
üzenetére
Hát olvastad a véleményeket? Elég elrettentő.
"Ez egy nagyon rossz termék, az egyik legrosszabb szoftvertermék, amit valaha vásároltam. A felület alapvető, amatőr és gyerekes. Ráadásul a feltöltések ritkán működnek úgy, hogy a feltöltéseknél nincs fájlkezelési folyamat…. Igaz rossz!
Amit fizetsz, azt kapod. Ha bármilyen más felhőmeghajtót használ, mint például a Google, Onedrive, Dropbox stb., nagyot fog csalódni. A feltöltési sebesség szuper lassú. Nem csak a sebesség rendkívül lassú, de a legtöbb esetben a fájlok nem töltődnek fel. Az egyetlen jó dolog az ár. Tehát, ha szeretné jól érezni magát, hogy van 20 TB vagy 40 TB felhőtárhely, de ami használhatatlan, akkor vegye meg. Ha erre akarsz számítani, maradj távol!!! "
-
xcvbxcvb
aktív tag
Szükségem lenne még tárhelyre, google driveom hamarosan betelik. Fényképek zenék, semmi érzékenyebb adat. Ebayen láttam hogy árulnak korlátlan tárhelyet gdrivehoz. Meg itt hardveraprón is, csak sokkal drágábban. Van valakinek tapasztalata? Lehet ennek veszélye, hátránya? Illetve láttam O365 hozzáférést is. Melyiket érdemesebb? Gdrive sokkal kényelmesebb lenne. Konkrét ajánlott,megbízható eladó van ebayen esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő