Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
Akkor ne is próbáljam meg a 60GB-nyi könyveimet szinkronizálni?

Komolyan mondom már, hogy inkább veszek egy 1TB-os külső merevlemezt, azt rákötöm a routerre aztán csókolom. Bekaphatja az összes felhő szoláltató...
A szinkronizáló programokról meg csak annyit, hogy olyan végtelenül egyszerű, de annál hasznosabb funkciókat spórolnak ki belőlük, hogy amiatt használhatatlan az összes ilyen program. Ilyen például a bármely mappa szinkronizálás, vagy a drive-ként való felcsatolás a sajátgépbe úgy hogy mutassa is a tárhelyed foglaltságát is megfelelően és ne csak hülyeséget írjon ki (mert ilyen is van). Vagy, hogy a feltöltött videót, zenét, dokumentumokat a böngésző is megtudná nyitni és nem kellene napokat várni rá, hogy átkonvertálja magának a fájlt (pl. SurDoc). A SurDoc-nál maradva miért nem lehet például a pdf fájlt megnyitni a böngészőbe beépülő foxit-tal, csak letölteni azt? Ez annyira egyszerű lenne kivitelezni, de nem, meg kell várni (néha több órát), hogy online is nézhetővé váljon a fájl. Ez annyira nonszensz...Ma például engem meg a google play music idegesített fel, hogy feltöltöm flac-be a fájlt de már csak mp3-ba tölthetem vissza le. Ez így egy kalap sz*rt sem ér. Nem azért konvertáltam át magamnak a cd-n lévő fájlokat, hogy a google meg elcsessze azokat és begyűjtse magának ingyen a zenéimet. Ezért kár volt megadnom a bankkártya adataimat is...
Ráadásul egy szerencsétlen asztali alkalmazása sincs amin lejátszhatnám a zenéimet, csak a naponta 10-szer összeomló google chrome-ban lehet lejátszani azokat. Ez úton szeretnék is gratulálni hozzá a Google-nek!Köszönöm, hogy kitombolhattam magam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi