Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Most megnézve a telefonon 62.4% of 28.25 GB-ot ír

Persze ebből biztos tudok faragni, mert van jópár több száz megás videó amit meló miatt raktam fel megosztani,,,és elvileg már nincs rá szükség,,,de sajnos ismervén az embereket, azért tartom ott meg, mert lehet hogy egy év múlva "megtalálnak", hogy pfúúú nincs több másolat,,és nagyon kellene nincs meg neked valahol?"
Na ezért szeretem az ilyesmit a felhőben megtartani,,,a gépemen nem "piszkol" mappát, csak a dropboxban,,,,
Lehet, hogy logikátlannak hangzik hiszen ugyanúgy adatmennyiségként jelentkezik,,de "az a Dropbox"

Szóval használom rendesen

Takarítani nem szeretek, mert annak mindig rossz vége van,,,,a "mindent kidobok" típus vagyok

A fotós mappáim méretét mobilon nem tudom megnézni,,,pillanatnyilag meg olyan gép előtt ülök ahol nem szeretnék bejelentkezni szinte "sehova",,,
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi