Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van hogy létezik olyan hogy a onefrive fiókba csak a onedrive programmal lehet bejelentkezni(office.comon is természetesen be lehet)?
A fura hogy próbálok bármilyen felhő alapú videolejátszó programban beállítani a onedriveos fiókomat akkor azt mondja hogy nem létezik ilyen fiók. A Onedrive alkalmazásban teljesen jól be tudok jelentkezni és sokmindent le is játszik. De akarnék más programokat is kipróbálni de egyszerűen nem tudom más programból bejelentkezni a Onedrive fiókomba. Lehet hogy a Sulis O365 előfizetésbe letiltotték a 3rd party programokból való bejelentkezést?
Bár nem azt írja ki hogy le van tiltva hanem hogy nincs ilyen microsoft fiók. Szóval nagyon fura.
Próbáltam ipadon a VLC playert, Cloud video playert. Andridos telón is próbáltam több progit, de csak a Onedrive alkalmazással sikerült bejelentkezni.Ha van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a furcsaságot azt megköszönöm.
Vagy esetleg ha Onedrive alkalmazásba be vagyok jelentkezve akkor nem enged másikból is bejelentkezni egyidőben?
Csak onedrive alkalmazásban hirtelen nem találtam kijelentkezés gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest