Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Most ez még jó ötlet, de a cégek oda tartanak hogy nem fogják érteni, miért ne fúrjanak amikor átadják a munkaruhát, egy kis lyukat az agyba, hiszen úgy még hatékonyabb lesz a gazdaság.
-
azbest
félisten

-
moma
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
Pont ezt próbáltam neked javasolni a magam módján
-
moma
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
Én meg vettem Amazonon zoknit és jó meleg.
-
moma
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
És miköze ennek a cikkhez?
-
kisharsany
aktív tag
Inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy ha az ügyfél visszaküld az elállás jogával a termék helyett egy doboz földet (nem először fordult elő...), akkor felelősségrevonható legyen.
Vagy ha hibás használatból, emberi ostobaságból nem tud egy terméket rendeltetésszerűen használni, mert még arra sem képes, hogy belelapozzon a használatiba, majd egy lesz.rozó értékelést ír, akkor legyen joga a termék gyártójának, értékesítőjének ezt az értékelést felülvizsgáltatni. De erre nincs lehetőség, a vásárló szava szent, a gyártó pedig viselje el a hitelrontást az emberi butaság miatt.
Ha nem kellene jelen lenni az amerikai piacon, már rég kukáztuk volna az amazont.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő