- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Azért az a fehér nagyon tetszik, még ha a funkció nélküli teljesítményét nem is nézzük.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
törölt tag
Már vannak kint tesztek, jó lett a 4050. A nevén már nem fognak, talán az árán faragnak idővel.
-
yericho800
aktív tag
Tegnap vettem egy 3060ti asus dual
Szerintem ki hagyom a 4000 szériátR7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
törölt tag
válasz yericho800 #3 üzenetére
50xx szériát kell megvárni.
-
MZsoltee
veterán
válasz yericho800 #6 üzenetére
Ezt a teljesítményt megkapod 3060-as vagy 6650XT néven olcsóbban.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
lujo10
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Szép kártyák, jó megjelenéssel. Letisztult.
Én mondjuk egy 1660 Supernél megálltam, egyszerűen nem használom ki már ezt se.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-Sazso-
lelkes újonc
Azért egy ilyen teljesítményt , ennyi fogyasztással kihozni , nem olyan rossz az.
7600 at lenyomja , inkább a 2080 rtx - el van pariban. Az nem rossz, és van aki inkabb 4050 nek nevezné.. akkor meg főleg..[ Szerkesztve ]
-
-Sazso-
lelkes újonc
válasz Televan74 #11 üzenetére
Igen és meséld el , hogyan várhatsz el 150 dodós árat egy uj vga-tól, ha egy 5 eves 2080 at még 80-100 k ért vehetsz aproón, vagy egy 7600 vagy 3060 at 100-120 k ért vehetsz amikről már réges régen lehullott az újdonság varázsa..
4060 az viszont még lehet bestbuy az alsó kategóriában.. oda bőven elég. Ez emberek 80% nak úgysem kell jobb, mert nem hcgamer. -
Televan74
nagyúr
Az összes nagyobb nem fizetett review oldal, akiknek van egy kis önbecsülésük, mind szörnyű kártyának titulálja a 4060 -at. Ha neked jó, vedd meg ennyi összegért. De ne próbáld meg eladni azt, hogy ez mennyire jó a játékosoknak. Mert nem az.
I’m actually getting MAD now. – RTX 4060 ReviewAmikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
törölt tag
válasz Televan74 #13 üzenetére
Mosmééé 1.225 lépés előre, 1 hátra .. tökre megéri...
A fent linkelt TPU tesztben nem tudom miért még mindig a DX11 Witcherrel tesztelnek, az megtolja az átlagokat..
Ha legalább az előző gen 60Ti mem sávszélt hozná azzal szerintem tényleg jó vétel lenne 300 usd körül.
Amúgy meg, lassan időszerű lenne lépni 1080p 60frame-ről is, "belépő" szint ide vagy oda.
-
MZsoltee
veterán
Itt érzékenyebb az USD/pref. Hol hozza vissza aramban azt, főleg hogy azt gyakorlatilag senki se nézi. Ki a fenét érdekel hogy hívják, ezt sose fogom megérteni. Mennyibe kerül és mennyi fps-t ad. A többi az alsó kategóriában kb mind1.
-
hevepapa
senior tag
Hmmm... maradok az FHD-nél. A 8GB-s EVGA GTX1080-am még nem annyira ócska - bár öregecske már, de van még benne elég lóerő
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz yericho800 #6 üzenetére
Ennyi.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-Sazso-
lelkes újonc
válasz Televan74 #13 üzenetére
Nem értem mit várnak ezek az emberek egy belépő szinttől , hogy a közepkategoria élére lépjen ?
Mutasd meg mitől szörnyű? Ezek szerint ami e vga teljesitménye alatt szerepel az kuka?
Nem is értem a sirankozast...
Az mesterségesen felbszott árakat meg lehet köszönni a bányáknak, meg a felvásárlasi lazban szenvedő embereknek a covid alatt, akik 10x aron is megvették volna a hardvereket . Innen nehéz leszalni a földre, de ez nem a 4060 gyengesege , minden "drága" ezzel már sajna együtt jel elni egy darabig míg el nem telitődik a piac meg a raktárak a felhalmozott keszletekekl és az emberek belassitanak a vasárlasi lazukbol.
-
-Sazso-
lelkes újonc
-
-Sazso-
lelkes újonc
Mutass 1-2 kivétellel ennél nagyobb teljesítménynövekedést.. 1 szinten belűl.. nagyon kevés volt (szerencsés ,ha van 10-15%)több a belepőszinten, ugyanis ha nagyobb ugrás lennne belekönyökölne a középkategóriába , aminek mi értelme lenne?
Nézzd neg pl a legutobbi rx 7600 peldájat a 6600 xt -vel .. +10-20% ár az éppenhogy 10% vagy még annyi sem nehol teljesitményért.
Kicsit feljebb nész , a top vga-hoz ott már latni a fejlődest , jobban kinyíllik az olló ahol lehet nyujtózkodni.. ala 4090 vs 3090... -
DudeHUN
senior tag
Igen. És az RX7600-nak sem tapsol senki. A Covid és crypto előtt ezek nem növekedések voltak.
De, ha megnézed a kártyák adatait láthatod is, hogy az egész széria el van csúsztatva feljebb.
Ez a 4060 a 4050 lenne egy olyan piacon ahol számít Nvidiának (vagy bárkinek) az eladás.
3060 ellenében kissebb die, sporólós bus és RAM mennyiség. Kissebb a kártya is. Nyilván drágább lett a gyártása sok komponensnek, viszont annyival kevesebb anyag van benne, hogy vicc az árazás. Mindenki tudja. 200-250 dolcsi körül kellene lennie maximum.
A kártya maga jó. Csak drága ahhoz képest ami.Gamer for Life
-
Skyline15
tag
Belépő szint??
"60" jelzésű kártya mióta Belépő kategória?
30 a Belépő 50 et mondanám low-mid kategóriának, 60 a középkategória, és így tovább.115W TDP eléggé jó fogyasztási érték, de biztos lehetett volna jobb is.
[ Szerkesztve ]
"- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."
-
MZsoltee
veterán
válasz Skyline15 #27 üzenetére
Nem értem ezeket a kategóriákat. Semmi értelme. Nem kell ehhez ragaszkodni. Az és a teljesítmény a lényeg. Ha leulsz elé és megfelelő a teljesítménye, akkor nem mind1, hogy 50 vagy 60? Akár egy random karaktersorozat is lehetne.
De ha ezen akartok lovagolni eltűnik a belépő kategória a integrált megoldások miatt. A 7600-as sem középkategória, ahogy a 4060 se. Ez alatt csak azok a vga-k vannak lesznek, amiknek a tudása IGP szintű. Ilyen a 6500 vagy a 6400 is. Ebből kifolyólag, ha játék, gaming, akkor a 4060 a belépő kategória.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ebből kifolyólag, ha játék, gaming, akkor a 4060 a belépő kategória."
Azért ez erősen függ attól, hogy mikkel akarsz játszani.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
wjbhbdux
veterán
7600GT még kijött egy kis összespórolt iskolai büfé pénzből
ma mennyit kell éheznie egy gyereknek hogy ezt megvehesse?
/s
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem egynapi uzsonnapénzt kéne beáldoznia.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz Synthwave #35 üzenetére
Nálad a pont. Nekem is tetszik, hogy tudok nagy monitoron modern 3D grafikával Diablo2-zni és kényelmesen Buffy-t streamelni (ahelyett, hogy pont akkor időben a TV-nél görnyedjek ) .
Plusz nincs
börtön és agymosásiskola.7600GT kb 315 (d1.586) USD lenne most, viszont relatív szintben inkább 60Ti és 70Ti között lenne valamerre gémtől függően, annyi, hogy AA és AF hiánya helyett most felskálázást/DLSS-t kell tudni vállalni ezért a pénzért.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #57018880 #36 üzenetére
Én csak arra utaltam, hogy az iskolás lurkó oltárra rakja azt az 1500-2000 forintot, és vesz egy 7600 GT-t apróról.
Aztán rájön, hogy AGP-set vett PCI Expresses helyett, és inkább végbélkúpként hasznosítja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek?
- DIGI internet
- Jövőre érkezik PC-re a Phantom Squad
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Yettel topik
- Házimozi haladó szinten