Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Szóval van hasznuk rajta még úgy is, hogy féláron adják. Ezek után ki venné meg később teljes áron?
-
-
Graphics
Jómunkásember
Újabb féláras Ulefone... Mi meg hülyének vagyunk nézve... Ne erőltessük már ezt.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
sohajda90
tag
Egy ilyen kaliberű céleszköznél még a teljes, $300 dolláros vételár is olcsó, főleg Amerikában, amerikai bérekhez, amerikai cégek költségvetéséhez mérten. Ezért nem értem, hogy miért nem adják $20-30-ral drágábban és tesznek bele legalább egy Snapdragon 778G-t vagy Series 7 Gen 1-et, esetleg akár egy Dimensity 8050-et hogy legalább az okostelefon funkciók használhata se legyen kínszenvedés, ha már okostelefonként van pozícionálva...főleg ha tesznek bele 12/16GB RAM-ot...mi értelme annak, ha az SOC harmatgyenge?
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
őstag
Igazad van sok értelme nincs, de a ram most nagyon olcsó. Én csak azt nem értem, hogy pl a samsung miért ad még mindig ki csúcsszériás telót 8gb-al. Szerintem manapság már a belepő szintű telefonokba kellene minimum 8gb nem pedig 6. Kezd lejárni az az idő amikor elég a 8, én legalább is érzem multitaskingnál, hogy kell a 12.
És akkor most jöjjenek azok a kommentek: én pedig vígan elvagyok 6gb-al is...
-
Majd megnézzük azt is, hogy hogyan nyit a 22T, ha lesz egyáltalán.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
Sooo
lelkes újonc
-
kbyte1024
addikt
Jooooooo ez, wazze mindegy milyen vas, meg mennyi ram van benne mert kB soha nem fog frissítést kapni
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Kocsó
aktív tag
Már csak azt nem értem, hogy mikor lehetett ez vajon "féláron", amikor 190.48 USD van "kiírva" úgy hogy még csak 206 db "kelt el".
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro+Watch, Nothing Phone (2) ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
heavygrip
aktív tag
Amúgy egy átlag felhasználónak mért nem elég pl a 6 giga ram? A Cat S42 be 3 giga van csak, de telefonálásra, böngészésre elég. Ha már játszanék, vagy egyszerre több dolgot is csinálnék lehet kevés volna,de arra már komolyabb telefont vesz az ember.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
kekegsm
őstag
A célközönségnek (terepen dolgozó emberek, erdészek, favágók, tűzoltók, katonák, rendőrök, stb) nem az számít, hogy mennyi az Antutu. Ez a SoC bőven elég a napi használatra, a memória, háttértár is. Nem fognak egy negyedkilós telefonnal túl sokat játszani. Akksi a lényeg, vezeték nélküli töltés, meg hogy bírja a strapát (azt bírja, Armor 6E tengervízben másfél méteren 3 óra múlva is hibátlan volt, és saccolni sem tudom, hányszor nyekkent kövön, betonon, eset le 7méter magasból betonra a sarkára, mondjuk akkor lehorzsolódott a gumi.
Talán azóta az ujjlenyyomatolvasót megcsinálták benne normálisra, az tényleg botrányos volt.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tegnap lépett piacra az Ulefone éjjellátó strapatelefonja, ennek örömére rögtön 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest