- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
veterán
Nem nagyon értem, hogy ez a CPU miért nem fér bele a népes "sima" 13700 sorozatba [link] . Azok is rendre 8+8 magosak, ha nem tudja az órajeleket hozni, akkor jó lehet T, vagy TE sorozatba.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
ttt
senior tag
Nem akarnak olcsón adni még elviselhető teljesítményű procikat erre a piacra, csak húzná lefele az árakat. Kínában meg - gondolom - megy valamilyen belső oem piacra, ott sem lesz kapható kiskerben.
Engem ezen túl az érdekel, hogy egyáltalán hogyan szállíthatnak még Kínába, ez nem "alap komponens"?
-
KROK640
addikt
" és egészen minimális az esélye, hogy feltűnnének a világ nyugati féltekén" -vagyha mégis, szerintem egészen ritka lesz.
Fura egyébként, de megfigyeltem, hogy a hardvergyártók "szemétlerakója" kína. ELég csak a china only VGA-kra gondolniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
fanti
addikt
Biztos hülyeséget kérdezek, de ezekben benne lesz az AVX, vagy azt is tiltják? Mert a CPU-Z fotón nem látom.
"Igen, tudom, mindenki videót vág, miközben a háttérben webszervert futtat és sokmilliós rekordszámú adatbázisokban keres, és nem akarja, hogy a Crysis futtatása közben szaggasson a 8K stream" - bteebi
-
KROK640
addikt
Persze, az simán lehet. Csak megjegyeztem, hogy a "nem teljes értékű" meg furcsa hardverek (amik általában nagyon nem a csúcsot képviselik) rendszeresen ott kötnek ki.
Itt szerintem nem Kína kérte az olcsóbb CPU-t, hanem az Intel adja el a selejtet.
Persze alapvetően nincs ezzel baj, csak megfigyelés.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
AxBattler
félisten
egészen minimális az esélye, hogy feltűnnének a világ nyugati féltekén, de persze utóbbit azért nem lehet teljesen kizárni
Szerintem Aliexpressen day1 elérhető lesz."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
joysefke
veterán
A szankciók olyan jól működnek, hogy külön Kínának készül ár/teljesítmény optimalizált példány
13400F vs 13490F: magasabb órajel, állítólag több cache, olcsóbban (196 vs 186$)...[ Szerkesztve ]
-
Igen, ezt valahogy én sem értem, az elmúlt időszakban folyamatosan újra erről lehetett olvasni, hogy most még jobban bekeményít a nyugat, semmiféle technológia, licensz, mittomén még mi sem mehet Kínába, hogy technológiailag maradjanak le. Erre dedikált processzort kapnak.
-
ttt
senior tag
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Az oem nem csak annyit tesz, hogy tálcás és nem dobozos. Az oem elvileg valamilyen hardver, szoftver elemhez van még kötve, vagy komplett kialakításhoz, géphez.
Az már csak plusz, hogy kiskerekbe is kikerül és gyakran "elfelejtődik" , hogy mihez társítva, beépítve adhatnák. És a proci/egyéb más gyártókat sem érdekli ez komolyabban, hiszen ekkor is fogy a termék és még a nyűg is kevesebb vele (nem kell dobozolni)
-
JohnyX
lelkes újonc
Anno azt hittem húszon pár éve a HDD-ket "nikecel" dobozban értékesítik a gyárak. Amíg rá nem jöttem a nagykerek így veszik "antistatikus zacskóban", mert így jobb áron lehet eladni Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hírek szerint az Intel két modellt dob majd piacra keleten, és ezek célja is sejthető.
- Intel Core i5-8600K Processzor
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 6-Core AM5 (32M Cache, Up to 5.3GHz) Processzor!
- Eladó Intel Core i3 6100 2 magos 4 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K 3.4GHz 16-Core (30M Cache, up to 5.40 GHz) Processzor
- Beszámítás! Intel Core i7 11700KF 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest