Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz dedike #7543 üzenetére

    Meg!

    Mindig azt nézem az eventeknél, hogy milyen felhő van, mármint, hogy mit ad?

    Valóban egyre nevetségesebb! Kiváltom éppen, mert úgy sincs más tennivalóm a farmon, de ez a mostani is ad 4000+4000 pontot! Röhej egyszerűen!

    A nyereményekkel nem megyek semmire, ha titok ólat lehet kapni, vagy titok fát, akkor csak nagy ritkán kapok valamit, amit használni is tudok, egyébként meg kb sárga tyúkól, meg almafa xl szerű dolgokat. A kitehetők is bénák! 10 óránál hosszabb érési idejű szóba sem jöhet, mert azoknak nagyon rossz az időegységre jutó TP mutatójuk és aratni sem lehet őket rendesen a bónusz TP növelőkkel, mert minden nap csúsznának.

    Most kiváltottam a Manufakturát ebbe 4 terményes ólat lehet tenni, és ez is egy 2x2 területet foglal, tehát egy üzem helyére négyet lehet tenni, ez három pluszt jelent. Azt hiszem 500 csillag volt.

    És kiváltottam a Fűvészkertet is, azt hiszem az csak 450 csillag volt, és ez is 2x2 helyet foglal. Ebbe alapból 6 fát lehet tenni. Tehát ez annyira nem éri meg. Hiszen, hogy kirakjam eleve 4 fát le kell szedni, tehát plusz 2 fáért nem biztos, hogy megéri. A fejlesztéshez itt is kell fúró. Ami felröppenő. Mondanom sem kell, hogy a fúróim száma stabil 0, azaz nulla darab.

    Én általában csak a fő farmon termelem le az event növényeket, amikor ilyen kevés kell, tehát az most nekem nem baj, hogy bahamán nem lehet ültetni, most se szedek le semmi mást, mert a tököm kivan a sok rakosgatással. ;]

Új hozzászólás Aktív témák