Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Mokkalel

  újonc

  Sziasztok.

  Nem tudom, kinek ismerős a Tolvajkergetők civil kezdeményezés. Röviden a következő a profilunk: különféle bűnözőket buktatunk le GPS tracking rendszerrel ellátott értékes tárgyakkal, majd átadjuk őket a rendfentartó erőknek.

  Sajnos mindebben az állam, nem hogy nem támogat, ott akadályoz, ahol tud. Ez gyakran a facebook oldalunk eltávolításában nyílvánúl meg, lévén, hogy néha az emberek inkább nekünk hisznek, mint a médiának. Egy 200.000+ követővel rendelkező oldalunkat már megsemmisítették, viszont ezekben a posztokban, illetve a kommentekben értékes információk lapulnak.

  A problémám a következő: jelenleg próbálom lementeni az összes eddig és az ezutáni posztot egy excelbe, dátummal, tartalommal, linkekkel, stb. Ez jelenlegi állás szerint is több száz posztot jelent.

  A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan programnak/algoritmusnak/akárminek a létezéséről, ami ebben segítségemre lehet. Ami eddig szóbajött, az a Scrapbook plugin, de ezzel nem jutottunk sokra.

  Mindenféle segítséget, tanácsot szívesen veszek, akinek bármiféle információja van, vegyen fel skypeon: mokkalel, valamint, ha kételkedne jóindulatom felől, szívesen bizonyítom, hogy a fent említett civil csoport tagja vagyok.

  Köszönöm előre is, hogy elolvastátok :)

Hozzászólok Aktív témák