Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos nem működik a megoldásod. #ÉRTÉK hibát jelez, ha beírom. Sőt, képlet kiértékelésekor már az INDIREKT függvénynél megjelenik az #ÉRTÉK hiba. Mint mondtam az E9, F9 cellákban azok a CÍM-mel kezdődő függvények vannak, amelyeket az eredeti kérdésben odaírtam.
Lehet, hogy a problémám redukálható arra, hogy hogyan lehet a MAX függvénynek tartományt átadni, ha az maga is függvényekből áll össze.Más:
Kipróbáltam Lappy megoldását. Igazából csak félsiker. Valójában működik a dátumokkal, mivel a nap folyamán folyamatosan töltöm az oszlopot, attól függ hány óra van (vagyis melyik sorban van már 0.0-tól eltérő adat, attól függően kéne - soronként - a MAX függvénynek figyelembe vennia a mai napot, vagy tegnaptól nkeresni az értékeket. Ahogy Lappy megadta működik egész napra, de nem attól függően, h a mai napi ellában már megjelent az adat vagy sem. Szóval ez csak félig jó nekem.Fáradozásaitk előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi