Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truz
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A példa egy random példa, az igazi táblázatom nem ez. Több más adat is szerepel(ni fog), és per pill így havi bontásban az én agymenésem szerint jobban átlátom, mintha ömlesztve lenne minden. Tudoom, léteznek szűrők, ezer lehetőség is még, ...
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
Eddig halogattam ennek a kimutatás készítés témának a körbejárását - korábban nem dolgoztam vele, csak az utóbbi időben kerülgetett -, de most így, hogy irányba állítottál és megadtad a kezdőlökést, muszáj volt nekiugranom
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.Köszönöm a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.
!