Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
azokat az intenso ssd-ket messziről el kell kerülni
melóhelyen pályázatba érkezett velük 50 gép, mindet cserélni kellett...
szomszédom is ilyet vett, mondván hogy olcsó volt, de még a kingston alja hulladék ssd-khez képest is rosszabbak... -
Kbali
veterán
Mondjuk az is szép, hogy monitor fronton sem tudnak leszakadni erről az óriási fényerőről.
-
pipeline
tag
a léghajtót közvetlenül a hashajtó után kell szedni
-
TeeBee73
őstag
Predatorr kolléga szabadságon van?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Aljasvip
senior tag
Nálam egy 64GB-os pendrive járt így.
Megörültem, hogy 15€-ért kapni lehet már ekkora méretű USB3-asat (Media Markt vásárlás, nem kamu Ali cucc), aztán a rárakott film akadozott, majd pedig a formázás után teljesen befagyasztott minden gépet (PC, Laptop, tablet, telefon).
Nekem innentől ez a márka = kuka szökevény.Angie™ #3
Pendrive-ra mindig frissen illik írni, ha Windows telepítésről van szó, pláne ha ritkán van használva. Saját szivattyú' alapján íromSem a HDD, sem pedig a chip-es adattárolás nem örök életű, az adatok degradálódnak rajta idővel.
(Az általad egyetlen örök életű cucc a fém lemezbe lézerrel gravírozott adat, talán)[ Szerkesztve ]
-
Cythyel
senior tag
én még 2009-ben jártam először nagyon pórul kingston penyával... 4gb datatraveler, naponta kb 4* dobta el a teljes adatmennyiségét, vissza is adtam a főnöknek hogy köszi de ilyen nekem nem kell, vettem is egy pqi-t, ami 2 évvel ezelőtt halt meg, azon még írásvédő retesz is volt, sajna már nem gyárt a pqi penyát, így lett egy netac, nagyon ritka az ilyen penya amin van írásvédő retesz
-
Lokii
tag
Én Kingston Exodus 128 gigassal fürödtem be , Linux live (Linux Lite szóval nem konkrét live de ott is elég sok mindent lehet tenni benne )meg pár kisebb program játék ment volna rá , troubleshooting miatt , aztán kiderült hogy videokártya PCIe kabelje volt kihuzodva... Zalman Z7 plusnak lehet nincsen hangszórója/pittyegője pedig én kifejezetten szeretem is
Na mindegy , tol 10-20 MB/secet, 50-60 fasza lenne kicsit kevesebb mint ATA de az ezerszer jobb volt mint ez
De ugye lehet régebbi vagy bármilyen nvmeből pendriveot csinálni szóval jó hogy csak 7300 ftot (+500 Ft mert irl vettem) , 4800 volt máshol , de hát legalább nem volt drága lecke... Mindenáron irl akartam megvenni rendelés helyett, mert rendeltem tanyán eleget régen
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926
-
Nálam telepítéshez egy külső 2,5" ház van egy hasonló méretű SSD-vel. Rá van telepítve a Ventoy, meg vagy 20-30 közötti mennyiségű ISO, Linuxok és Windowsok vegyesen. Meg egy GhostBSD.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
ViZion
félisten
Hát az a wifi router mit tud még ennyi pízért?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Én nem "pazarolnék" el egy m.2 foglalatot sata sebességért, még ha olcsó is a belevaló, pláne nem egy ilyenért.
Ezt a router nem ismerem, mitől kerül ez ennyivel többe, mint mondjuk más istálóból egy AX73?
-
DudeHUN
senior tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
"két nano SIM foglalat"
Nagyon nagy felára van ezen routereknek valamiért.Gamer for Life
-
-
ViZion
félisten
hát igen, két sim és a cserélhető antennák az ennyi ezek szerint. Mert a többi az 10 éve már normális routereknek alap, nem extra.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Elég soványnak tűnik a "Geometric Future Model 4 King Arthur" porszűrése.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
icon
senior tag
És szimpatizálok a házzal, mert még függőlegesen álló gpu-hoz is lehetne juttatni a légáramból, engem jobban két dolog ami aggaszt, egyrészt a 3,5-es HDD felszerelési módja, másrészt hogy ezek rögzítésénél nem gondoltak valamilyen rezgéselnyelő technikára.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
-
icon
senior tag
Az Aerocool Cronos-sal sem jártam jobban ezen a téren, mondjuk oda vettem 14 cm-es alu-szűrőket, és kaptak fasza mágnescsíkokat.. Max ha ráveszem magam, hogy veszek egy Geometric Future Model 4 King Arthur-t és átköltöztetem a szűrőket.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Egonyolc
aktív tag
a vízes blokkokra csak nekem hiányzik, hogy egy nyamvadt watt-ot oda lehetett volna bigyeszteni?
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
D55
tag
Ne elégedetlenkedj, legalább az SSD-knél ott a NAND és a vezérlő típusa
Amúgy akkor már a tápoknál is kellene írni milyen belük van, hiszen kb. jobban számít, mint akár a teljesítmény amit ráírnak (egy minőségi tápnak akár a névleges teljesítmény 110-120%-át is tudnia kell a gyári stresszteszteken, míg egy átlagos darabnál 60-70% körül szokták figyelembevenni pl. más hardware komponensek tápegységkövetelményeinek specifikálásához). Ez a Chieftec mondjuk ha nem változott 10 éve, akkor alsóközépkategóriás CWT. Volt is ilyenem, meglepő mód haver gépében még megy is a mai napig.
-
Az a Lamzu reciever elég bazárira sikerült.
-
ViZion
félisten
"akkor már a tápoknál is kellene írni milyen belük van"
jogos, de sajnos semmit nem érne. Hiszen a "tartalom" változhat, külön felhívás nélkül. Volt ez már táppal, SSD-vel, stb... Kiadják valami jó belsővel, fél év és végigteszteli a mindenki is. Mindenki boldog. Majd jöhet bele a Vargáné-bél, kész. SSD-nél is picit csavarunk, picit ócósítunk, ha már mindenki tesztelte.... Ugye Kingston?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
D55
tag
Nagyon érdekes, hogy amíg pl. kínai gyártók közül szinte az összesnél láttam, hogy odaírják a v1,v2...v6 jelzőket a cikkszámba, addig mások miért nem? Nem kellene ennek már rég kötelezőnek lennie, főleg egy olyan régióban, ahol a piac működésének sok más területét meg orrvérzésig szabályozzák?
-
Mekiúr
tag
válasz
GegeWarrior #31 üzenetére
Kingston USB pendrive 103.775db eladásra jutott 285db RMA. Szóval...
-
Mekiúr
tag
válasz
Bocs, látom az Intensora írtad. Arról nem tudok nyolatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Volt egy manus az SSD-s topikban, szerencsére már kikopott. Ő okoskodott, hogy milyen jók a gagyi SSD-k, mindenkinek olyanokat szerelt be a laptopokba, aztán mai napig semmi gond velük. Így születnek a népmesék, csak azért vállalati környezetben elszállnak az adatok az lehet kínosabb, mint egy otthoni gépen.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
válasz
GegeWarrior #35 üzenetére
Jól választottál, nekem is van! Alacsony hőmérsékleten üzemel, nekem meleg helyen még 45 fok fölé nem sűrűn ment, az pedig egy SSD-nél még semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Komponensekkel, perifériákkal, hálózati eszközökkel és különféle akciókkal indítjuk a tanévet.
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
- PlayStation 4 Pro 1TB +játékok, kormány
- Logitech g25 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest