-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narasim
aktív tag
A MAGA univerzumban ezek szerint a női főszereplő csak kvóta és a becsületes fehér férfiakon tett genderideológiai erőszak eredménye lehet.
Kicsit sajnálom az édesanyját, feleségét, lányát annak, aki ezt komolyan képes elhinni / leírni.
Egy fekete, kerekesszékes, leszbikus femboy törpe Geralt az valóban röhejes lenne. Ciri viszont a logikus folytatás.
emiatt kollégám szokta rám mondani, hogy nárciszta vagyok.
(a tetétleni fantomos videó alapján)
édesanyját nem érdekelte. felesége örül, hogy végre ciri lesz a főszereplő, mert eddig azért nem játszott witchert, mert ő nem lesz geralt. könyvet sem olvas, csak olyat, amiben női főszereplő van. megtalálja mindenki a hozzá illőt.
a lánya/fia meg majd eldönti, hogy neki mi a véleménye ezzel kapcsolatban, amikor felnő annyira. -
tibaimp
nagyúr
-
MzperX07
tag
XSX-re akartam most a lemezes CompleteEditiont megvenni, de akkor majd biztos érkezik egy Ultimate edition, amiben minden benne lesz.
-
Balázs Z.
aktív tag
Jogos, de ha meg úgy nézem, hogy az alapjáték ment WIN10-en, akkor a DLC-nek is kéne, nem? Kicsit felemás ez így, bele lehetne kötni
Hááát igen, azóta viszont megjelent a raytracinges, dx12-es, óriási patch.
-
wjbhbdux
veterán
Jogos, de ha meg úgy nézem, hogy az alapjáték ment WIN10-en, akkor a DLC-nek is kéne, nem? Kicsit felemás ez így, bele lehetne kötni
A World of Warcraft alapjáték elindult Windows 98-on.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Mire jövőre megjelenik, a W11 már több, mint 5 éves lesz, a W10-nek pedig 2026. október 13-án lejár még a meghosszabbított supportja is. Nem támogatott oprendszerre felesleges fejleszteni. Én ezt használom, hogy kevésbé irritáljon a W11.
-
Heroes fan
őstag
Mire jövőre megjelenik, a W11 már több, mint 5 éves lesz, a W10-nek pedig 2026. október 13-án lejár még a meghosszabbított supportja is. Nem támogatott oprendszerre felesleges fejleszteni. Én ezt használom, hogy kevésbé irritáljon a W11.
Jaja pontosan, a win 7-nél is ez volt csak ott még a direct x 12 is jött.
-
Balázs Z.
aktív tag
Sokan kiesnek belőle a win 11 miatt.
-
Heroes fan
őstag
Sokan kiesnek belőle a win 11 miatt.
-
dragonborn
tag
Én imádtam Geralttal játszani, szerintem az egyik legjobb videójáték-karakter. Viszont lehet, hogy az ő képességei már nem nagyon tudnának tovább fejlődni. Cirivel viszont teljesen új lehetőségek nyílnának meg: sokkal tágabb lenne a világ (hiszen tud világok között utazni)és azzal a mágiával amivel rendelkezik,a lehetőségek igencsak bővülnének.(bár lehet azt sem tudja mire képes)Játékmenet szempontjából szerintem ez lenne a legjobb irány. Ettől függetlenül remélem, Geralt azért továbbra is velünk marad valamilyen formában.
-
wjbhbdux
veterán
-
tray86
tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
3 teljes játékban és kiegészítőkben mehettél Geralt-al, semmi baj hogy Ciri is fókuszt kap már
-
AD4MINATOR
nagyúr
mi az, hogy "hogyhogy vaják?".. hát volt olyan befejezés a 3 közül, hogy az, nem?
meghát a visszaemlékezéses rész, van ereje ezt tudjuk -
Balázs Z.
aktív tag
A MAGA univerzumban ezek szerint a női főszereplő csak kvóta és a becsületes fehér férfiakon tett genderideológiai erőszak eredménye lehet.
Kicsit sajnálom az édesanyját, feleségét, lányát annak, aki ezt komolyan képes elhinni / leírni.
Egy fekete, kerekesszékes, leszbikus femboy törpe Geralt az valóban röhejes lenne. Ciri viszont a logikus folytatás.
-
Rony949
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem nincs a női karakterekkel semmi gond, ott van pl.: Tomb Raider, CP2077 (4 karakterből 3 női volt, sokkal jobb, mint a férfi), Horizon sorozat, Hellblade, AC Odyssey, Uncharted, stb...
-
tray86
tag
-
Rony949
addikt
Az megvan ugye, hogy a regényekben Ciri ekte főszereplő, Geralt mellett?
Milyen dei fasságról beszélsz?
-
tibaimp
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Valamiből ki kell pótolni az 5%-ot amit az Epic elvesz tőlük a 4. rész bevételéből.
-
Aslan
aktív tag
Abban a pillanatban Debr.... izé The Witcher III DLC!!!

-
Narasim
aktív tag
nagyon örülök az új kiegnek, de pont azért szeretem a witcher játékokat, mert Geralt of Rivia lehetek. f@szom se akar Ciri lenni, mindegy, hogy milyen sztorival kötik össze. lehet majd később megbékélek vele, de egyelőre azt mondom, hogy kenjék a dei moslékot a hajukra!
-
arpi6k
addikt
Hát ez szuper hír. Nagyon várom.
-
FireKeeper
nagyúr
-
alratar
addikt
-
Big_Boss
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy az új DLC mennyire köti majd össze a 3. és a 4. részt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval a holnapi műsorra terveztek a bejelentést eredetileg:
We originally planned to make this big reveal during our REDstreams tomorrow, but let's say we found something we didn't yet expect on RED Launcher. 🐺⚔️
-
Balázs Z.
aktív tag
Hát ez a második legjobb hír idén, ha nem a legjobb.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Big_Boss
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak nem várták meg az eseményt.

-
Big_Boss
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Synology NAS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- Xbox Games Showcase 2026 - Íme az összes bejelentés egy helyen!
- AliExpress tapasztalatok
- Látásjavító szemműtét
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
(a tetétleni fantomos videó alapján)
a lánya/fia meg majd eldönti, hogy neki mi a véleménye ezzel kapcsolatban, amikor felnő annyira.