- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Tegnap az egyedüli hasznos tettem az oroszon kívül ez a videó volt. [link] Nem volt egyszerű kiválasztani a jó részeket, de szerintem nagyon jól visszaadja a mászás hangulatát (négykézlábas néhol).
Ez a hét a sok szabadidő hete. Hétvégén kaptam egy emailt, hogy tanár úr beteg, nem lesz óra hétfőn és kedden. Hétfőn kaptam emailt, hogy nem lesz óra szerdán, mert beteg az angol tanárnő. Nem kellett reggel felkelnem, de ezen a szennyvizes membrános, elektrokémiás órán nagyon nagy mélypontom voltam. Valami vizsga lehet a héten, mert csak két lány meg 5 srác vett részt az órán.
Holnap hosszú túra van tervbe véve, kicsit távolabbra merészkedem. Térképen már kinéztem az utat, de valószínűleg útnéző lesz csak belőle. Nem kell sietnem, estére terveztem egy kajálós programot. A féláras ajánlatot csak ki kell használni. Kérdeztem többieket is, de semmi reakció.Találtam facebookon egy srácot (Matthias), aki gyakran jár montizni. Mentünk együtt egy kört. Bejártuk a környező trailokat és sok utat is találtam közben. Ügyes lefelé, egészen más sebességgel közlekedik. Mondjuk ő ismeri szerintem már az összes gyökér és szikla helyét. Jó edzés volt.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest