Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz spidersoft #8664 üzenetére

Ja és még annyit az eredeti kérdésre visszatérve, hogy nekem a gyári hűt megy a kétmagosított Sempronon. Így alulfeszelve két maggal is rendesen vissza lehet venni, talán vmi 15-20% körül pöröghet, úgyhogy abszolút nincs hangja (szerencsére nem is morog) és így is csak 40-50fok körül van max, ha jól rémlik. Gyk. passzívan is elvinné majdnem, alig melegszik.

A fogyasztásara:
    Idle 40W, prime95 alatt 75-80W, prime95+Furmark 90W... de ez utóbbi elég extrém terhelés. :)
    HD lejátszás közben olyan 50-52W-ot mértem.
    Mindezt konnektorból és egy 350W-os TFX táp mellett úgyhogy szerintem paneltáp mellett 10-15W-ot le lehet vonni még a fenti értékekből.

A pontos konfig:
    MSI 880GM-E41
    Sempron LE-140 @X2 2.7GHz
    2x1 GB DDR3-1333
    Hitachi 1TB 7200-es HDD
    5.25-ös ODD

• zsola32

őstag

válasz spidersoft #8664 üzenetére

az ION-os konfog azért nem rossz.
    HD tartalmak lejátszására nagyon jó, akár WIN7 alatt is.

nekem egy Zotac ION A-E lapom van, tökéletesen megfelel a célra, igaz csak két giga ram van benne. (még)
    véleményem szerint média mindnesnek célszerű használni a ketyerét, minden más azért lassú rajta.
    ez nem azt jelenti, hogy nem műxik, csak lassú egy picit. (xp-vel jobb a hangulat, csak ugye a hd filmek...)
    Picopsu nagyon jó megoldás, én számolnék vele a helyedben.
    Ion-os géphez tökéletes választás.

PL [link]

a másik gépem egy i3-as keytere.
    mindent tud amiről írtam és tudsz vele 100 oldalt nyitni egyszerre.
    csak ugye az ára.. az ION-hoz képest.

nem a bele a drága, hanem hogy be lehessen vinni a szobába.
    ház, táp, csendességre hangolva.
    elgondolkodtató....

egyszóval mindent meg lehet oldani, kitűzöd maganak a 10-12 decibelt, alkatrészenként és összeszegeled. bizti csendes lesz, csak körül kell járni a témát.

Új hozzászólás Aktív témák