Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
spidersoft
üzenetére
Ja és még annyit az eredeti kérdésre visszatérve, hogy nekem a gyári hűt megy a kétmagosított Sempronon. Így alulfeszelve két maggal is rendesen vissza lehet venni, talán vmi 15-20% körül pöröghet, úgyhogy abszolút nincs hangja (szerencsére nem is morog) és így is csak 40-50fok körül van max, ha jól rémlik. Gyk. passzívan is elvinné majdnem, alig melegszik.
A fogyasztásara:
Idle 40W, prime95 alatt 75-80W, prime95+Furmark 90W... de ez utóbbi elég extrém terhelés.
HD lejátszás közben olyan 50-52W-ot mértem.
Mindezt konnektorból és egy 350W-os TFX táp mellett úgyhogy szerintem paneltáp mellett 10-15W-ot le lehet vonni még a fenti értékekből.A pontos konfig:
MSI 880GM-E41
Sempron LE-140 @X2 2.7GHz
2x1 GB DDR3-1333
Hitachi 1TB 7200-es HDD
5.25-ös ODD -
zsola32
őstag
válasz
spidersoft
üzenetére
az ION-os konfog azért nem rossz.
HD tartalmak lejátszására nagyon jó, akár WIN7 alatt is.nekem egy Zotac ION A-E lapom van, tökéletesen megfelel a célra, igaz csak két giga ram van benne. (még)
véleményem szerint média mindnesnek célszerű használni a ketyerét, minden más azért lassú rajta.
ez nem azt jelenti, hogy nem műxik, csak lassú egy picit. (xp-vel jobb a hangulat, csak ugye a hd filmek...)
Picopsu nagyon jó megoldás, én számolnék vele a helyedben.
Ion-os géphez tökéletes választás.PL [link]
a másik gépem egy i3-as keytere.
mindent tud amiről írtam és tudsz vele 100 oldalt nyitni egyszerre.
csak ugye az ára.. az ION-hoz képest.nem a bele a drága, hanem hogy be lehessen vinni a szobába.
ház, táp, csendességre hangolva.
elgondolkodtató....egyszóval mindent meg lehet oldani, kitűzöd maganak a 10-12 decibelt, alkatrészenként és összeszegeled. bizti csendes lesz, csak körül kell járni a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest