Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Kedves Asus27
Szerintem ne rakj össze HTPC-t. Megúszhatod olcsóbban is.
Haverom valamelyik délután felhívott és azt mondta ugorjak át és leesik az állam.
A srác most vett egy Magyarországon teljesen ismeretlen nevű AC Ryan Playon HD célhardvert. Lehidaltam mikor megnéztem működés közben.Olcsóbb, mint egy HTPC és a következőket tudja: Lejátszik belső vinyóról (ha raksz bele), rá lehet kötni vezetékes és vezetéknélküli LAN-ra, de lejátszik pendrive-ról is ha azt akarod.
(Na ott speciel nekünk töltött, meg wirelessnél is ha messzebb volt a routertől, de ettől eltekintve).Szóval ültünk a nappaliban, dolgozószobában laptop, fent asztali gép ment a gyereknek, mi meg hálózaton keresztül néztük a filmet az ő gépéről.

Lejátszás 1080p-nél folyamatos, ha ugrasz vagy beletekersz a filmen belül, akkor nincs gondolkodási idő, ez kérem ugrik vagy realtime teker.
A beépített Bittorrent klienst már meg sem említem.....
Keress rá. Érdemes vetned rá egy pillantást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest