Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Oké, csak kérdeztem, mert nekem pl. fontos mind kettő minősége és gondolnám, hogy nem vagyok vele annyira egyedül. Sok régebbi anyag eleve max. SD-ben, vagy pl. TV forrás esetén gyakran csak 720p-ben elérhető. A 4K (SDR)->FHD konverzió pedig egy elég újszerű "állatfaj" még, de egyre több az ilyen anyag és tapasztalatom szerint néha (kodek és bitráta, no meg a skálázási minőségtől függő) jobb a képminőség, mint akár a FHD Remux esetén. (A HDR->SDR konverziót már én sem preferálom annyira, túlságosan belenyúl a végeredménybe.) Szóval, Oké, hogy igénytől, szokástól függ, de én pl. ilyeneket is belekalkulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő